Rabo Kızlar erken doğum riskim var bir enfeksiyondan dolayı, 1 hafta oldu göğsümden süt geliyo damla damla arada sizce buda erken doğumu tetikler mi ?
Muberraonur Rabo bende de geliyor doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi sıkma ama bırak gelsin göğüs pedi kullan
nil_sugra Rabo sütün bu haftada gelmesi prolaktin seviyesiyle alakalı bir durum canım. Bence tedbirini al ve doktorunla konuş. Riskli gebeliklerde her şey için dikkatli olmamız gerekiyor. Bende riskli gebeyim
Merbe61 Rabo benimde başladı 31haftaligim herkes normal diyor hergun bir damla geliyor erken dogummhic aklıma gelmemişti doktorunuza sordunuz mu bende gittiğimde sorucam doktira
Anneolmayahasret Rabo ozaman hic dokunma canm gogsune normal sut gelmesi sen elleme gogsunu zamanla kesilir geri
Muberraonur Rabo canım banada erken doğum riski olduğunu söyledi doktorum bende erkem doğum riski diye süt gelmesini sordum sonra normal olduğunu söyledi korkma bebişi üzme ☺️
Rabo Muberraonur benim doktorumda büyük ihtimal öyle dicek biliyorum ama işte insan ilk gebeliğinde herşeyi böyle takıyor kafasına 🤭
Muberraonur Rabo evet benim ilk 5ay Allah’a şükür çok iyiydidi sonrada gelişim geriliği olduğunu suyunun azlığını öğrendim erken doğum riskimde varmış herşey Allahtan dua etmek lazım