Hilal123 Bugun yumurtlama gunum ve az az kanamam var daha once basima hic gelmedi bana yardim ederseniz sevinirim🖤
Tugce1803 Hilal123 yumurtlama olduğunu testle mi anladın eğer teste göreyse yumurtlama kanaması yaşıyorsundur muhtemelen
Sanslikedi17 Hilal123 yumurtlama zamanında kanama normal her kadının başına gelebilecek bir şey eğer yeni adet görüp üzerine hafif kanamın olduysa normal telaşlanma.
Anneolmayahasret Hilal123 uzerine adet gormus olabilirsiniz gelen kanda yerlesme kanamasi olabilirs canm elinde gebelik testi varsa yarin sabah bi yap bakalim
Anneolmayahasret Hilal123 aa bende bebek istiyosun sanmistim🤭 olsun canm bebk rizkiyla gelir hakkinda hayirlsii olsun haber ber banada test sonucunu🥰
Sanslikedi17 Hilal123 tamam o zaman hamile olamazsın ki hamile olabilirsin diyenlere şaştım şuan yumurtlama kanamasıdır büyük ihtimalle karında ağrıda olur. Ama göğüs ve kokulara karşı hassasiyet de varsa işler değişir
Hilal123 Tugce1803 ama canim adet oldum ben ya iki aydan beri hep az az geliyodu adetim boyle olunca ne bilim korktum yani
Sanslikedi17 Hilal123 ben yazdan beri aynı şeyi yaşıyorum doktorlar yumurtlama kanaması olur diyor. Ama test yap için rahat edecekse