Selimerve mlsmrtgl evet bende şaşırdım onu yazıcaktım yanı ınsanların sızım korunmadıgınızı bılmesı cok sacma bu sızım özeliniz diger ınsanların bılmesını gerektıren bı durum degıl bu 😒 K1elebegimmm ki annenın gorumcenın eltinin şuyunun buyunun bılmemesı gerek annem bana sormaz sorsada soylemem tek annemde degıl oz kardeşim olsa bıle soylemem
Damla_K K1elebegimmm neden korunmadıgınıza kadar biliyorlar onu anlamadım kimseyi ilgilendirmez ki bu mesele doktor bile 2 yıl korunmadan iliski oldugu halde gebelik olmuyosa o zaman test muayene vs yapıyorlar. 8 ay ne ki canım once evliliğin tadını çıkarmaya odaklan kafandan hamilelik stresini at stres en büyük etken gonlune gore olsun insallah hersey nasip ama cevreni susturmanı tavsiye ederim 💞
Defdef22 K1elebegimmm insanlara korunmadığını söyleme bence hemen senaryo uydururlar daha erken korunuyoruz istemiyoruz şuan de bide haddim değil asla ama çok erken değilmi canım yaşında küçükmüş biraz eşinle tadını çıkart bence evliliğin bende onlar gibi oldum şuan bunu söylemekle ama çocukla bir süre bişey yapılmıyor oyüzden dedim ❤️
Papatya24 K1elebegimmm Asıl fazla kilo engel diye bikiyorum ben 42 kiloyla hamile kalmıştım boyum da uzun 1.67 üstelik mantar etkiliyor olabilir
K1elebegimmm Papatya24 belkide ne yaptiysam gecmedi mantarim ilac da kullandim bitkisel yöntemlerde özel doktora gidicem Allahin izniyle 🙏
Papatya24 K1elebegimmm Bende de birkaç ay önce mantar olmuştu süt kesiği gibi bir akıntı ve kaşıntıyla. Doktor hap ve fitil vermişti hemen geçti inşallah sizinki de doktor yönlendirmesiyle hemen geçer ve muradınıza erersiniz🙏
Sanslikedi17 K1elebegimmm ben de yaşadım bu durumu hatta kontrol için gidemedim daha ama şuan yok çok şükür hiç inanmadığım birşeyi denedim ve oldu “kekik suyu” artık yıldım ne olursa olsun denicem dedim ilk karşıma bu çıktı denedim ve anında kesti bi dene derim.
Mzyyn93 K1elebegimmm kime ne neden cocuk dogurmadigindan ya . 14 ay korunmadim ve olmadi cok kez doktora gitim cevredekiler umrumda degildi tek amacim bir sorun varsa erken tani koyulup tedavi edilmesiydi rahim röntgeni cekildim ve hamile kaldim . Genelde söylenen stres yapma cocuk yapma dusuncesiyle kitlenip esinle yakinlasma 🤷🏼♀️ Rabbim hayirli zamanda vericektir disaridakilere kulagini kapat yasin daha cook genc
Bebeannesi K1elebegimmm canım ben de 18 yasında evlendim şu an 20 yaşındayım eşim 24 yasında onun da akdeniz anemisi var ve benim de çocuğum geç oldu durumlarımız çok benzer geldi cok fazla kafana takma ne zaman düşünmedin o zaman hamile kalırsın inşallah
sirdaass K1elebegimmm bişey dicem milletş neden bu kadar takıyosunuz ki hem daha 8 aylık bi evliliğiniz varmış bi tadınızı cıkarın önce ona bakarsan ağzı olan konuşuyor herkesin bi fikri var herkes cok biliyo gerçekten biz korunmadan beraber olmaya başladıktan 6 ay sonra kadar hamıle kaldım. Olabılıyo yumurtlama donemınıze denk gelmemıstır belki normal böyle seyler
Deletedmom189 K1elebegimmm daha yaşınız da gençmiş aceleniz ne evliliğin tadını çıkartın bence 1 sene. Biz eşimle öyle yaptık. Stres de yapmayın bu çok önemli illa istiyorsanız. O her şeye maydonoz hadsiz çevreye de bizim çocuğumuz bizim kararımız deyin gülerek şakayla karışık lafı ağızlarına tıkın. Denedim birinde mükemmeldi, zaten bir kişi bu hadsizliği yaptı 😂😂
Yarim_Kilo_Kiyma K1elebegimmm Bende bunu anlamıyorum , neden size laf sayan, sürekli birşeyler soran insanları terslemiyorsunuz ki ! Gayet basit isteyince sevişir yaparım çoçuğumu 😡
150403 K1elebegimmm tek kaynağı stres benim de 1 buçuk sene olmadı nerdeyse ve tek sebebi kafama takmamdı. En son umursamayı bıraktığım ay hamile olduğum haberini aldım Rabbim nasip etti çok şükür. Bence asla umursama pişmanlık duyarsın gerçekten giden insanın zamanı oluoyr canım yaşın daha küçük emin ol Bi problem yokturdur Allah ın izniyle
Ecmelbeyza K1elebegimmm Selamlar yaşın 19. Daha hayatının en güzel en genç çağları .Kendini hiç yıpratma. şimdiden . 1 sene gez toz. yapmak istediğin şeyleri yap . Zaten zamanla biraz kilo alacaksınız hormonlar değişcek vücudun biraz uyum sağlasın. Ama Yok illa olsun dersen bu süreçte korunma olur inşallah. O kadaaar çok zamanın var ki bu büyük bir avantaj. Bazı cahiller evlenir evlenmez çocuk olmadıysa hemen kaş göz laflara başlıyor . Onların yönlendirmesiyle hayatını asla yaşama. Sen karar verdin sen evlendin çocuğa da Allah ne zaman dilerse ve sen ne zaman hazır olursan o zaman olur . Hiç kulak asma çevreye . Duyma bile .
Farahsmom @K1elebegimmm Size korunmadığınızı kimseye söylememenizi öneririm. Zaten bana kalırsa cinsel yaşantıya ilişkin hiçbir şey paylaşılmamalı da. Daha 8 aylık evlisiniz korunmadığınızı bilmemeleri durumunda sizden böyle bir şey beklemeleri için çok kısa bir zaman. Kaldı ki kimsenin sizden böyle bir şey bekleyip baskı yapma hakkı da yok. Soranlara daha yeni evliyiz düşünmüyoruz deyin. Farkı anlayacaksınız.
Fesal K1elebegimmm 1 seneye kadar gün aşırı ilişki olmazsa problem demişti doktor. Ayrıca daha çok gençsin normal yani olmaması üzülme.
Mekamu K1elebegimmm belki de olması gereken budur. Yaşın daha küçük, daha yeni evlisin. Kısmet bu işler. Sanki 4o yaşında evlenmiş gibi acele etmen gereksiz stres boşuna. Daha küçücüksün, evliliğin tadını çıkarmaya bak, gerisi Allahtan..