MehmedinZeynebi Merhaba arkadaşlar happy mom programında son adet tarihime göre 6+3 günlük hamileyim bugün kan verdim sonuç 1000 çıktı acaba kaç haftalık bebek bilgisi olan var mı
Cicilibicili MehmedinZeynebi haftan son adet tarihine göre belirlenir canım beta herkesin farklı çıkıyo. Betadan hafta belli olmaz
MehmedinZeynebi Cicilibicili ya burda ki bayanların çoğu haftaya göre değerlerini söylüyorlar bilgilenirim sandım çarşambaya kadın doğuma görünecem sabirsizlandim :)
MehmedinZeynebi rabiass doktor bilgi vermedi pozitif olduğunu söyledi kadın doğuma görün bayramdan sonra dedi sordum herhalde duymadı beni bende tekrarlamadim
Cicilibicili rabiass geç döllendiyse gayet olası bi rakam. Kafasına takılır strese girer bence böyle söylemeyin ☺️
MehmedinZeynebi Cicilibicili öyle oluyo valla burda çok düşük boş gebelik mol gebelik olayları duyuyoruz ister istemez insan bı araştırmaya koyuluyor korkuyorum
Cicilibicili MehmedinZeynebi sen zaten keseni görmeye gittiğinde doktor asıl bebeğin olduğu haftayı söylicek sana. Biz son adet tarihin başlangıcını baz alsak da ultrasonda ölçüp söylüyo sana. Zaten hemen hemen yakın oluyo bazen hafta farklılıkları da oluyo geç döllenmeden vs kaynaklı ama eşitliyo bebiş onu merak etme☺️
Cicilibicili MehmedinZeynebi hayır hemen kötüyü düşünme. Burda değerler herkesin farklı. O haftayı göstermez. Kimisi ilk değerini 54 le öğreniyo mesela kimisi 500 lü hiç belli olmuyo.
Cicilibicili MehmedinZeynebi rica ederim canım. Güzel haberler alırsın inşallah. Keseni kalp atışını falan duyunca rahatlarsın bunları düşünmen çok normal kafaya takıcak okdr çok şey buluyoruz ki gebelik boyunca bitmiyo😅