Milena20 Selam kızlar biz 8+2 yiz kalp atışı duyduk çok şükür bi sorum olacak ben çok patates kızartması yiyorum engel olamıyorum kendime bu hafta her sabah kahvaltıda yedi nerdeyse vicdan yapıyorum ama karşı koyamıyorum kızartma sonuçta zararlıdır dimi :(
mina_mom Milena20 öyle canım zararı normal bireylere de çok ama hamilesin nefsini köreltmek için her kahvaltı yemek yerine azaltabilirsin ve yakında kilo olarak da çok fazla etkiler seni biraz daha dikkat edersin 🤰🥰
Bulantii Milena20 bulantın varmı? Ben bulantıdan dolayı 4 ayımı patatesle aşk yaşayarak geçirdimde. Meğer nişasta bulantıyı hafifletirmiş sonra öğrendim🤦♀️ kızartma evet biraz tehlikeli ama az bi zeytinyağıyla ovup fırın tepsisine dizip fırında yapabilirsin. Hem sağlıklı hem de yağlı olmuyor güzel oluyor. Tavsiye ederim ☺️
Tatlisannedilekk Milena20 cnm dikkat etmeye çalış nefsini köreltmek için ye aşırıya kaçmadan hem kilo alırsın hemde mide yanması yapabilir
Milena20 mina_mom evet canım dikkat etmeye başlayacağım artık yoksa kilo başıma bela olacak gibi şimdiden böyleyse 😱😁
Milena20 Bulantii bulantım yok şükür canım yani sabah uyandığımda çok hafif oluyor genelde bişey yiyince geçiyor öğürtü şeklinde oluyor ama bu fırın fikri çok iyi deneyeyim çok canım çekince kızartmadan iyidir sağol canım 😘🌸
1Anne_ Milena20 😂😂bende çok yerim kızartma engel olamam bebeğim çok sağlıklı çok şükür ama ben biraz çabuk kilo aldım ama sıkıntı da etmiyorum
Ecenklv Haberin olsun cokta bu yorumumu okuduktan sonra salma ama bebek zaten ilk 3 ay senin yediklerinden degil kanindan besleniyor asil 3 aydan sonra kesinlikle dikkat etmen lazim, simdiyse kendi sagligin icin 😍🥰
Milena20 Ecenklv ay biraz rahatladım tabi bebiş için canım ama salmamak lazım tabi önce kendi sağlığımıza dikkat etmeliyiz ki bebişlerimize de faydamız olsun 🙏
Bulantii Milena20 hatta ince yuvarlak yuvarlak kes cips gibi oluyor. Ben ni arada rufflesa sarmıştım eşim fırında yapıyodu az bi tuzla. Bulantım olunca çok yedim çiğ patates bile atıyodum ağzıma arada doğrarken filan. ☺️
Milena20 mina_mom 60 kiloyum tam canım kilo almaya müsait de bi yapım var dedim daha şimdiden böyleysem ne olurum 9ay 😁
35ebru Ya ilk 3 ay öyle oluyor sonra düzeliyor.. mesela bende küçük biber turşusu hergun canım çekiyordu bide döner çiğ köfte..şimdi ise çekmiyor…geçiçi bu patates kızartma aşermelerin😂ama yorum mantılı az yağla fırına at
Milena20 35ebru kesinlikle canım valla bi iştahım açıldı sürekli yemek yiyesim geliyo 😁 vicdanda yapıyorum yedikten sonra komik ya 😂