Fatovebebegi Sedo1990 benim de normal Doğum oldu baya dikişim var 1 yasında kızım var 5 aylık da hamileyim arası kısa diye belki sızlıyor ama Ewet sızlıyor arada yanı rahim büyüyor ondandır geriliyor
Sedo1990 2.ye hamileyim bende 39.haftam çok aşırı sizlio bikac gündür..ama.sancim flnda Yok…ins kolay olur 2.dogumm
58Vildan İkinci doğum kolay olur diyorlar oğlum 21 aylık yeni 7 haftalık hamileyim belki başlarda olduğum için yoktur ağrı belkide 2 dikiş atıldığı için belki kesi ve dikiş çok olduğu için ağrı yapıyordur canım
Sedo1990 58Vildan seninde yaş farkin benim gibi olucak tam Allah yardmcn olsun cnm…2.hamilelik biras daha yorucu oluyo ilkine göre… inş dogumlarimiz kolay olurr
58Vildan Sedo1990 seninkisi kaç aylık canım erkek mi kız mı? İlkinde çok çektim inşallah bu kolay olur
Sedo1990 58Vildan benimde ilki kiz şimdi 2yas 4 aylık tam.. bende öyle çok çektim ilkinde dogumuydu gaziydi… inş bunda çok zorluk çekmem diycem ama şimdide kıskançlık olucak 🙈🙈 çünkü kiziminda tam ilgiye ihtiyaci olduğu zamanlar