Selen2688 Tugcemrek konak hastanesinin oradaki eczanelere baktınızmı bende 6000lik kullanıyorm ordan alıyorum siz neden bulamadınız acaba çoğu eczanede vardır🤔
_zehra_ Tugcemrek bende 1.5 kutu var fazla , dün bursa dan bi arkadaşla konusmustuk , alırım demişti ama bidaha dönüş yapmadı. Tekrar bi sorayim ona almayacaksa sana vereyim canım. Izmit gundogdudayim bende
Asel21 Tugcemrek oksapar yoksa enox da kullabilirsiniz öncelikle dokturunuza sorabilirsiniz. Bana da doktorum demişti oksapar bulamazsan Enox kullan ikiside aynı demişti
Tugcemrek Selen2688 oradakilere sormadık ama çoğu ecza deposuna sordurduk yokmuş siz en son ne zaman almıştınız
Tugcemrek Ecza deposu hammadde sorunu var demiş ama forumdaki bazı arkadaşlarda corona tedavisinde kullanıldığı için demiş. 1ay önce bende bulmuştum şimdi bulamıyorum:(
Selen2688 Tugcemrek inşallah bulursunuz canm doktoruna danış belki başka marka kan sulandırıcı önerebilir
_zehra_ Tugcemrek hmm tamam, ben o arkadaş alacak diye eşimin işyerine göndermiştim. Sanayide isyerimiz var .yolunun üzerinde ise esin ordan da alabilir
Tugcemrek Orasıda olur hiç farketmez çarşamba iş çıkışı ama kaçta kapatıyor eşiniz iş yerini benim eşimin oraya gitmesi 7yi geçebilir
_zehra_ Tugcemrek 6 da kapatıyordu ama bayram sonrası belki geç kapatır, isleri birikti yasaklardan dolayı. Haberleşiriz yine . Bursadaki arkadaş yazdı,1 aylık iğne bulmuş o çok şükür. Sen alabilirsin bendekileri🤗
Tugcemrek Asel21 bulabildiğim kadar oksapar bulayım sonrasında mecburen enoxa geçeceğim inşallah biran önce sıkıntı kalkar
Asel21 Tugcemrek inşallah bulabilirsiniz ilk başta bende kullanmıştım 7 tane kalmıştı dolapta duruyordu doğum için memleketime geleceğim diye attım çöpe. Siz ve Bursa’dan da soran olmuş görünce üzüldüm iki tarafa da yakınım attığıma pişman oldum şimdi