Burcuyyy Kızlar 22 haftalığım alfamet alıyorum günde bir tane 14.8 tansiyon düşmüyor korkuyorum lütfen napmam lazım
Musbet Musbet şimdilik doktora sorana kadar limonlu su için dinlenin ben günde 3 içiyordum sonra 2 ye düşürdm yeterli geliyor günde 2 defa almam tansiyon önemli dikkat edin
purplemoon Burcuyyy gebelikte yüksek tansiyon risklidir takip altinda olmalısınız doktorunuza ulaşın bence. Gebelik zehirlenmesine kadar gidebilir. Önlem alın takdir Allah’ın 🌸
Sndsbtn Burcuyyy merhba tansıyon yukseklılıgınden bebegımı kaybettım 1.5yıl once dıkkat etmelısın bol su ıc ve tuzlu hıc bısy yeme lımonlu su ıcebılırsın baya yukselmıs tansıyonun rabbım sıfa versn acıl doktoruna danıssan ıyı edersn
begumseker Burcuyyy bence burdakilere soracağınıza doktorunuza danışın.. önemli çünkü tansiyon..doktorum hamileyken 14ün üzerine çıkmasını istemeyiz derdi..
Sndsbtn Burcuyyy sagol allah razı olsn bız gec farkettık bebek 3hafta gerı kaldıktan sonra muaynede ogrendık 21gun hastanede tedavı gordum sonrasında ama gec kalınmıs bıntedavıydı ıse yaramadı