Mmrrvv91 Merhaba anneler bebeğinde bu sorunu yaşayan kişiler oldu mu? Bu sorunları yaşayıp bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alanlar oldu mu ? Bu sorunu yaşayanlar veya bilenler yazarsanız😔
Ulku6549 Mmrrvv91 benim bebeğimde de aynı sorunlar görüldü nifty testi yaptırdım sonucumu bekliyorum.
Ulku6549 Mmrrvv91 fetal DNA testi. Bebekte down sendromundan şüphelendi doktor bu sorunları bir arada gördüğü için, bende bu testi yaptırdım %99.9 net sonuç veriyormuş.
Melek_94 Benim bebeğimin de bi böbreğinde genişleme var fakat erkek bebeklerde görülen bişi sıkıntı olmaz dedi doktorum takip ediliyor
Mmrrvv91 @Melek_94#ç Melek_94 kalpte parlaklık olması ve böbrek büyümesi birlikte olunca sorun oluyor Muş tek başına korkulacak birşey yokmuş zamanla geçiyor Muş anladığım kadarıyla sizin böbrek genişlemesi ne kadar
Mmrrvv91 Ulku6549 evet fetal DNA yı biliyorum ama doktor önermedi zaten 24 haftadasın dedi …çocuklarımız çok sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler inşallah sabır ve dua ile bekleyeceğiz çok sağolun cevaplarınız için Allah hepimizin yardımcısı olsun ….