Asilaymomm Kızlar kan pıhtılşması var bende 5 aylık hamileyim. Eczanede oksapar iğne yok enox var onu aldım mecbur. Sizce sorun olur mu? İkisi aynı sey mı farkı ne bilen lutfen yazsın
Damlaveminigi Asilaymomm merhaba bende oksapar kullanırken enoxa geçtim çünkü eczanelerde yok doktorum bir sıkıntı olmaz dedi
Cicilibicili Asilaymomm canım farkı yok. Doktorum bugün bana da yazdı hatta altına bulamazsam diye diğerlerini de alabilirsin diye yazmıştı.
Ileyda_12 Asilaymomm bende enox kullanıcam doktorum onu önerdi bi sorun olmaz dedi içeriği aynı çünkü
duriskonunannesi Asilaymomm farkı yok canım birbirinin muadili, oksapar, enox, clexane hepsi aynı hastanede her zaman aynı muadil olmuyor bu üçünü de kullanıyorduk
Asilaymomm Damlaveminigi canm yenı mı kullanmaya basladın yoksa oldu mu biraz. Ben baya korkuorm skntı olrmu acaba dıe
Purple13 Asilaymomm hiç bir farkı yok canım. Bende değiştirerek kullandım eczanede ne varsa onu almıştım.
YagmrK Asilaymomm bulduğunu vur canım kan sulandırıcı iğne sıkıntısı var piyasada çünkü enox bile zor buluyoruz artık 😞
Oznur26 Kullanabilirsiniz..Ben hemşireyim, hastanede de birbirinin yerine kullanırız. ikisi muadil ilaçlardır👍