zumrabasra Bugun detaylıya girdim arkadaşlar çakmak erdem hastanesinde yarım saat sürdü herşeyini inceledi. Çok şükür hiç bi sorun cıkmadı 😍😍
Eternallove zumrabasra darısı başıma 18 haftalık olduk bizde , stres yapmıyor değilim.. inşallah bizlerde yüzümüz gülerek çıkarız o kapıdan sizin gibi 💕
zumrabasra Eternallove inşallah bende oyleydim cok düşünüyordum tarama testlerini de yaptırmamiştim 😊
zumrabasra Aysem_80 her yer farklı fiyatlar veriyor benm doktorumda bu hastanede oldugu için bırada yaptirdim daha uygun yerler vardı ama uzaktı yer olarak
zumrabasra Derya-1516 ben ozellikle tok girdim aç karnına bebek hareket etmiyor ve yüüzünü gosterme ihtimali düşüyor hem yemek yedm hemde çikolata yedim bol su içtim giderken
zumrabasra Mutlu_hamis bacak boyu kafa boyu kol uzunlugu hemen hemen her yerini olcüyor cm cm soyluyor
Kubra52 Bende mersinde yaptırcam özel hasta e bana normal muayene ile aynı dedi yani 80 tl niye böyle dedim farkı almıyoruz dedi renklı ultrasyon muş sadece rapor veremiyoz dedi kararsız kaldım devlet hastanesine de gitmeyi düşünüyorum