Kubra99 Merhabalar, bugün kontrolüm vardı üçlü tarama testi yaptırmak isteyip istemediğimi sordu ve çok pişmanım keşke yaptırmasaydım siz yaptırdınız mı ??
Aydeniz09 Kubra99 2 Li tarama testim temizdi. Üçlüye gerek duymadım. Doktorum da gerek yok dedi. Neden yaptırdınız niye pişman oldunuz ki
ipek-smr Kubra99 ikili yaptıktan sonra eğer ikili de bi risk gözükmediyse 3-4 yapmaya gerek yok diye biliyorum 🤷🏼♀️
Miniginannesiiii1111 Kubra99 ikili tarama temizdi doktorum gerek yok başka teste 20. Haftada detaylı ultrason yaparız demisti
SerpilKaya Bende ikilimi yaptırdım temiz çıktı üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi doktorum yaptırmadım☺️
Gamzedngdn Kubra99 ikili tarama testi risk yok olarak çıkarsa 3 lü ve 4 lü testlere gerek görmüyor doktorlar siz neden pişman oldunuz.?
RanaaT Kubra99 hayır canım neden öyle diyorsun ben yaptırmadım eğer gerek duyulmuyursa doktor yaptırıyormuş zaten
Kubra99 RanaaT şöyle ki ben ikili test yaptırmadım berbat bi doktora denk geldim ilk aylarımda sonrasında direk üçlü test yaptırmak istiyor musun diye sordu olur dedim şöyle pişmanım sonuçta bu evlat allah göstermesin herhangi bir engeli var veya yok o benim evladım rabbim bana bu şekilde nasip buyurmuş o yüzden keşke yaptırmasaydım birşey çıkarsa kafam bulanır diye pişman oldum arkadaşlar