SMbzdg sarperalper artık son zamanlardayız biraz da bizde artık gelsin bebeklerimiz diyoruz onunda etkisi oluyor ama geçmiyor son günler artık canım ya😓
Duyduy Sarayhelvasi özel hastane canm. Doktorum evde daha rahat olursun dedi dakka tut sıklaşnca gel dedi bakalm 15dk da bir şimdilik inşallah açılma oluyordur. Meryem ana otunuda koydum suya 🤗
Duyduy Allahın izniyle doğurdum hamişcanlar👍🏻 Bebegmde bende iyiyiz. Hastaneye yattktan snra 2saat içinde dgdu yavrum. Vajinal normal oldu. emzirme çabalarndaym şuan. Fırsat blnca yazmak istyrm hikayemi 😊👼🏻 Dualarınızdan ötürü allah razı olsuuunnn
XyveAnnesi Duyduy maşallahh,gözünüz aydıın,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah,Rabbim bizlere de hayırla afiyetle kolay doğumlar nasip etsin🤗
Kymet08 Duyduy oh sevindim canm. Darısı bizim başımıza 😊 Allah analı babalı büyütsün. uzun ömürler nasip etsin 🙏🙏🙏
Duyduy Hepsine tüm iyi dileklerinize amin. Burdan tüm hamişcanlardan aldıgım güçle yaptm dogumu 🙏🏼 Forumun gerçekten motive edici bir yanı var 💪🏼 Allah herkesten razı olsunn
Dimplesgirll Duyduy gözün aydın canım Doğum hikayeni bekliyoruz son dk kadar evde mi bekledin ben olsam korkardım heralde bravo sanaa