iremgun çok geçmiş olsun arkadaşım. Benim bebek doğarken kordonu mu kopardı için 2 saat sonra da eşini boşalttım. İçerde çok küçük parçalar kalmiş. Kürtaj vakumlu olduğu için içeriye zarar vermedi. 1 hafta sonra gittiğimde rahim temizdi bir sıkıntı yoktu şükür. Dr. Gittiğimde 4/6 ay diye duyduğum için kendimi öyle hazırladımx Dr.Muayene sonra Sonra “Tekrar bebek istiyor musun” dedi ben aptallaştım olmaz ki hocam dedim. 1 ay yeterli dedi dinlen güzelce, ne zaman düşündün folik asidi kullan dedi.
Soruna gelince: vücud kendine göre düzene giriyor canım, şöyle söyleyim ben Ocak 23 bebeği kaybettim. 23 şubatta adet oldum ilk defa ağrısız sızısız adet oldum. (Normalde yerimden kalkamam serumlar ile adet dönemini atlatırım bekarkende böyle idim) bebekten sonra ⅔ gün hafif kanama olmuştu.
Tabi adet sonrası hemen folik asitte başladım, ilk bebeğimde kullanmamıştım, 2 gün önce de 5+6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 🙏
Psikolojik olarak zor bir süreç, biran önce toparlanmanız için kendinizi başka uğraşlara vermeniz lazım, bende dışardan çok güçlü idim ama geceleri kendimi bırakıyordum sadece ben yaşamışım gibi. Allah razı olsun eşim En büyük desteğim ona haksızlık yaptığımı anladığım an kendimi toparladım bana beni toparlamaktan kendisi içinde yaşıyormuş hep.🥺 Şükür güzel haberleri aldık şimdilik sonunda inşallah güzel olur.
Rabbim sizede tekrar sağlıkla sıhhatle yaşatsın inşallah ☺️❤️