arkdslar 13 haftalık gebeym ve başım çok ağrıyor neden olabilir yardımcı olrmsnz
13+2 baş ağrısı
Iremsyn99 o bendede var canm arada bı bas agrısı oluyor bıraz uzan ya sınüzlerin azmıstır yada stres yaptıysan olabılır bıseye canını sıktıysan oluyor falan hemen hemen normal karanlık odada uzanıyorm ben oyle gecıyor
tusey34 aynen öyle uyuyup uyanınca azalyo bazn yemklerdn sonra daha çok oluyo sanrm midem başıma vuruyo endişelenyrm bebekle ilgili sknyi yoktur dimi
Iremsyn99 aaaayyy onu bana sor 13 haftam girdiğimde 1 hafta başım çok ağrıdı bugpn 14 haftalık olduk yeni biraz geçti hap içmek istemiyordum içmek zorunda kaldım.
Ben ilaç almamak için çok çabaladım korkuyorum bebeğe bişey olur diye Rabbim yine aratmasın da ama mecbur kalınca ne yapacaksın Ama bence bizim çektiğimiz baş ağrısı bebeğe zarar vermiyor stres edince etkilenir
Jrhemki hepinize çok teşekkür ederm birazda olsa içim rahatladı rabbm ramazani Şerif ayı hürmetine herkesn yavrusunu sağ salim kucagina almayı nasip etsin inş
Pamuk94 evet tansiynm hep düşük 9 a 4 10 5 tuzlu yiyince biraz yerine geldi ama bazn tansynm yerinde olduğu haldede ağrıdgı olavlyo sizinde düşünmedi tansyn
Benim de 14. Haftadan beri ara ara ağrıyor. Doktorum parol yada minoset içebilirsin dedi. Bir kez içtim. Sonra forumda bir arkadaş yazmış doktoru demiş parol iç sonrasında sade Türk kahvesi iç. Onu da denedim gerçekten işe yaradı. Hatta yeni ağrımaya başlayınca ilaç içmeden Türk kahvesi içtim o bile iyi geldi. Deneyin inşallah size de iyi gelir🤗❤️
Bu arada şuan 16 haftalığız 🙏🏼
Deryamom denicem inş çok sağolun🥰
bilgemom Türk kahvesi baylrm ve bas ağrsna iyi geleceğini bilmydm teşekkür ederim💕
Pamuk94 oo 7 baya dusukms henüz o kadar dusmedi ins dusmezde
tusey34 canım farmasinin migren taşı var veya nane yağı kullanarak masaj yapabilirsin ben o şekilde geçiriyorum baş ağrılarımı gayet rahatlatıcı oluyor 😊