Iremsyn99 o bendede var canm arada bı bas agrısı oluyor bıraz uzan ya sınüzlerin azmıstır yada stres yaptıysan olabılır bıseye canını sıktıysan oluyor falan hemen hemen normal karanlık odada uzanıyorm ben oyle gecıyor

Iremsyn99 ben de 13. Haftamdayım ve ciddi baş ağrılarım oluyor Allahım kimsenin başına vermesin bu ağrıyı malum ilaç da alamıyoruz Dün o kadar çok ağrıdı ki acıdan oturup ağladım resmen Tek çare kendimi zorla uyutmak oldu kalkınca daha azalmıştı

tusey34 aynen öyle uyuyup uyanınca azalyo bazn yemklerdn sonra daha çok oluyo sanrm midem başıma vuruyo endişelenyrm bebekle ilgili sknyi yoktur dimi

Iremsyn99 aaaayyy onu bana sor 13 haftam girdiğimde 1 hafta başım çok ağrıdı bugpn 14 haftalık olduk yeni biraz geçti hap içmek istemiyordum içmek zorunda kaldım.

Ben ilaç almamak için çok çabaladım korkuyorum bebeğe bişey olur diye Rabbim yine aratmasın da ama mecbur kalınca ne yapacaksın Ama bence bizim çektiğimiz baş ağrısı bebeğe zarar vermiyor stres edince etkilenir

Iremsyn99 o haftalarda bende çok baş ağrısı çektim Hatta kusmadan geçmiyordu maalesef 🥺 şuan 27 haftalığım çok şükür kalmadı.

Jrhemki hepinize çok teşekkür ederm birazda olsa içim rahatladı rabbm ramazani Şerif ayı hürmetine herkesn yavrusunu sağ salim kucagina almayı nasip etsin inş

Iremsyn99 tansiyonunu ölcmelisin baş agrisi oldugunda aynisi var bendede hele ki enseden gelen ağrı kesinlikle tansiyon dedi bugün sağlık ocağındaki ebe dikkt et 🙏

Pamuk94 evet tansiynm hep düşük 9 a 4 10 5 tuzlu yiyince biraz yerine geldi ama bazn tansynm yerinde olduğu haldede ağrıdgı olavlyo sizinde düşünmedi tansyn

Iremsyn99 12.haftamda 3 gün hiç kesilmeden başım ağrıdı doktor parol önerdi içtim sadece 2 saat kesti ayaklarımı sıcak su kovasina koydum başıma enselerime buz torbası tuttum elime de türk kahvesi hemen geçti 3 günün sonunda bunu denemiştim 😇

Benim de 14. Haftadan beri ara ara ağrıyor. Doktorum parol yada minoset içebilirsin dedi. Bir kez içtim. Sonra forumda bir arkadaş yazmış doktoru demiş parol iç sonrasında sade Türk kahvesi iç. Onu da denedim gerçekten işe yaradı. Hatta yeni ağrımaya başlayınca ilaç içmeden Türk kahvesi içtim o bile iyi geldi. Deneyin inşallah size de iyi gelir🤗❤️

tusey34 canım farmasinin migren taşı var veya nane yağı kullanarak masaj yapabilirsin ben o şekilde geçiriyorum baş ağrılarımı gayet rahatlatıcı oluyor 😊