Damlaustglu ikiprensannesiiii Şuan 34+3 bu ayın sonunda çağırdı doktorum. Detaylı ultrasona bakan doktor haziran 15′te alır demişti. Sabırsızlanıyorum zaman gelsede doğsa kızım. Siz kaç haftaliksiniz, gün aldınız mı?
Rabiast ikiprensannesiiii 16 Haziran ama uykularım kaçmaya başladı panikatağım var spinal sezeryan olacağım ama nasıl olacağım bilmiyorum
Minnos01 ikiprensannesiiii 35+2 yiz bizde ay başı gidip gün alacağız 11 12 haziran gibi olur dedi doktorum
ikiprensannesiiii Damlaustglu ben de 34+4 üm gün almaya ay sonu gideceğim aynıymışız 🤩 valla bende sabırsızlanıyorum ağırlaştikca sıcakta bunalıyorum inşallah bize de sira gelir çabucak
meralburak 1hazırana için gün sayıyorum. 37+1iz bnm sıkayetm yok şükür ayakta beklemeyeym ama 1saat yuruyeyım o modddayım yürümeyı sevıyrm. Ara ara sertleşme ve sancı oluyo oda artık cok normal. Veklıyoruz tüm aile heyecanla sağlıkla gelsin Deniz Alp ’im
ikiprensannesiiii meralburak sağlıkla gelsin adıyla yaşasın 😘 bişey kalmamış zaten sertleşme ve hafif şancı bende de oluyor birkaç gündür , 34+4 üz bizim için de normal mi sizce
meralburak ikiprensannesiiii nornaldir… Bebek hareketlerini takıp edın gun ıcınde. Onun dışında sertleşme kasılma normal. Birde her doğum 40haftada gercekleşmek zorunda deıl mesela bırı 36da doğurur erken döllenmedr bebs 38de doğan bır bebege eştir. Yanı takılmayın
Elifcek ceylan2003 bende 5 Haziran sabah 9 😊 Ama ikiz benimkiler sancılarım var erken de gelebilirlermiş ama inşallah beklerler 🤲🏻
Ay-se-tufnk ikiprensannesiiii imsallah hayirlisi ile 1 az kaldi gun sayiyom artik cok zorlanyrm artik 😊
Ay-se-tufnk ikiprensannesiiii 5 kilo aldim sadece. Göbek tek var bende. Ilk 4 ayda 8 kilo vermistim mide bulantisindan yemek yiyemiyordum su dahi icemiyordum hep serumlarla ayaktaydım valla cok zor gecti ilk aylar