melindam Prmas61 Bayramdan Sonra Kurumum Haber Verecekmii Bizde Haber Bekliyoruz Dediler Benim1 Haziranda Bitiyor İdari İznim
melindam Prmas61 1 Hazirana Kadar Yazmışlardı 2.İdari İznimi Benim 29 Nisanda Bitmişti Sonra 1 Haziranda İş Başı Yazıyordu Evrakta
Prmas61 melindam hımm anladm bende oyle bı evrak yok yanı haberim yok neyse artık çağırırlarsa gideceğiz
Gunesazra Sağlıkçılar için çok daha zor bi süreç daha corona bitmedi sonuçta çalıştığım servis normale dönmedi hala şüpheli ya da pozitif hasta bakıyorlarmış 😔 keşke 1 temmuza kadar uzatsalar en azından tam 32 olurum 🤷🏼♀️
Sedorika Nesrind ben balıkesir yazı yada söylenen bişey yok arkadaş İstanbul ona 1 haziranda başlanacak demişler
Nesrind Bazı illerde vaka sayısı çok azalmış o şehirdeki idari izinlileri başlatmışlar. Ama şarkıcılardan başlayan daha duymadım emniyet özel iş yerleri bankalar başlatmis
GebeAnne Nesrind nerden duyuyorsunuz bunları cumhurbaşkanı herhangi bir genelge yayınlamadı bununla ilgili ve kimse kafasına göre başlatamaz emniyet de başlatmadı ayrıca.
Gunesazra Birhemsire_anne Bende kocaelideyim ama yakında çağırırlar gibi geliyor nöbetten çıktım 24ü geçtiğim için gündüzde çalışırım ama giyecek formam bile yok hamile forması diktirmem lazım eğer çağıracaklarsa😔