oygenkubra MinnakLiva canım bu belirtilerin çok benzerini yaşadım ve gıda zehirlenmesinden kaynaklandığını öğrendim . dinlen , bol su iç ve kendini dinle belirtiler devam edecek mi diye
Minikkusum_ MinnakLiva şubeden beri bende aynıyım mide bulantısı baş dönmesi bide sıcak basiyo bugün net ye girdim bebeğin kalp atışları da iyi cıktı ama doktor hiç bir şekilde ilgilenmedi nedense midem bulanıyor basım dönüyor dedim bebeği görmek istiyorum dedim bakabikirmiyiz dedim bakamayız dedi şok oldum hiç bisey diyemeden dışarı çıktım bide özel olacak ilaç bile vermedi mide bulantima istiyorsan sen git görün belki ilaç falan yazar canım geçmiş olsun
Zeyzeyka MinnakLiva geçen haftalarda banada oldu eşimle dışarı çıktık sıcaktan mıdır bilemedim bayılacaktım geldiler sanki bana daraldım marketi nasıl yaptık bilmiyorum
Songulkls27 MinnakLiva geçmiş olsun 🤲. Tansiyonun yüksek gibi geldi 🙄 Bir Dr una mı danışsan yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin aman dikkat et
MinnakLiva şuan iyiyim kızlar 🥰🥰 çok sağolun biraz kemik ağrılarım var her zaman olduğu gibi, eşimi bekliyorum o gelsin uyuyacağım biraz 🥰