BegummKaya27 7+3 gündeyiz. Öncelerde adet sancısı gibi bitmeyen sancım oluyodu 2 gündür çok azaldı. Normal mi bu durum. Bişey olur diye korkuyorum
Cicilibicili BegummKaya27 ara ara olucak geçicek bi daha olucak çok normal canım. Süreklilik bekleme hiç bi belirtinde.
imren91 BegummKaya27 canım bende 7+3 ün. Kasık ağrım azaldı. Çok ara ara oluyor. Tiksinme devam ediyor. Arada bulantım oluyor. Yani hamile olduğumu ben de hissetmiyorum. Haftaya gideceğim inşallah.
buseyusuf27 BegummKaya27 normal canım ben de 13+6 dayım benımde arada adet olcakmısım gıbı ağrım oluyor sonra gecıyor arada olup gecıyor cok takma kafaya buyuyor bebek halıyle bırde her adet döngüsünde adet olmadıgımız ıcın sancılarımız olabılıyor vücut sonucta gebelıge alıskın degıl alısma surecı oldugu ıcın böyle bellı bir süre sonra tamamen gecer ıns 🤲🏻🙋🏼♀️
BegummKaya27 Öncesinde 2 hamileliğim tam da bu haftalarda kürtajla sonlanmıştı. Sürekli lavaboya gidiyorum herhangi bi lekenlenme kanama var mı diye. Paranoyak olucam iyice 😔çok teşekkür ederim Yardımcı olduğunuz için
BegummKaya27 imren91 benim de sadece bulantılarım var başka kalmadı belirti falan. Bayramdan sonra bende gidicem valla korkuyorum çünkü
ElizKuzey BegummKaya27 bende aynı durumdayım kuzum neredeyse hiç bi belirtim yok daha önceki 2kayıptan dolayı diken üstünde dua ediyorum sürekli sağlıcakla gelsinler diye 7+6 yız bugün akşam 6da randevum var bakalım 🤲🏻🌸
BegummKaya27 ElizKuzey hemde nasıl korku ya Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. Sonucunu yaz canım buraya mutlaka. Ne için gideceksin bu arada?benim doktor haziran 15 te gel dedi
ElizKuzey BegummKaya27 kuzum benimde sonraki randevu 17haziranda tahlil sonuçlarını gösterdik baktıda şükür yolunda minnak büyüyor 🤲🏻🌸🧿🥰
BegummKaya27 ElizKuzey 2 gün önden gidiyomuş çok şükür 🙏🏻🥰 Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh 🤲🏻