Hanifee Kızlar dün boğazlarım şişmeye başladı sanırım bademciklerde şişme var yutkunurken bile acıyor ilaç kullanamadığımız için ne yapabilirim acaba ? Ihlamur bal limon içtim sabah bide pekmez içtim ama hala aynı😭
Esrelf Hanifee canım faranjit ve gripte ilaç vermiyorlar ama bademcik enfeksiyonunda verebilir kbb doktoru çünkü ordan ciğerelere inme ihtimali var. Sen yinede bi kbb doktoruna görün geçmiş olsun. Adaçayını demleyip gargara yapabilirsin.
Secil007 Hanifee a101lerde ve Şok marketlerde natur zencefilli şeker var çok rahatlattı beni mutlaka kullanın
Hanifee Esrelf çok teşekkür ederim canım mecburen pazartesiyi bekliycem haftasonu girdi araya ama pazartesi geçmezse gidicem🙁
sercen Hanifee cnm limonu tuzla ye boğazına deyecek şekild e kesinlikle cokk iyi enfeksiyonu kurutuyo limon bide hafifliği ağrısı bademcik ağrısını çok iyi bilirim 🙁
Dilekdmr Şu an bende böyleyim dikkat edemedim kendime iyice ilerleyip sırtıma batma yapıyo Çok aşırı terleme sıtma oluyo mecburen ağrı kesici alıyorum
Hanifee sercen işin garibi göZlerimde de alerji oldu şişti kızardı çapaklandı bi anda 😢😢 hamileliğin en körü günleri. Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın buna da şükür 🤲🏻🙏
KezbanAyhanKorkmaz Hanifee karbonatlı su bir bardak ılık suya bir çay kaşığı karbonat koy karıştır. Boğaz'ın her acıdığında üşenme git gargara yap hemen geçicek inş.
Hanifee KezbanAyhanKorkmaz tamam canım deniycem tuzlu ve limonlu suyu yaptım ama karbonatlı daha yapmadım
Secil007 Hanifee evet çay olarak bilmiyorum ama benim dediğim şeker olarak mideye çok faydası var rahatlatır.
Mis06 Hanifee daha yeni atlattim canim zencefil limon ictim. Ihlamir ic. Ve kendimi surekli vikis kremledim. Boynumu gogusumu ayak altlarimi oyle yattim. Bende bide oksuruk vardi tabi