ecemsuu Merhaba kızlar 22 haftalık hamileyim en son 18 haftalıkken tartılmıştım 1 kilo almıştım ama dün doktor kontrolünde tartıldım 4 kilo daha almışım sizler nasıl kilo durumunuz?
DidemYldrm ecemsuu 23 bitti 2 kg aldım ama bundan sonra bi 6 kg alırım 8-10 kg Doğuma girerim inşallah
Eddakuzey ecemsuu ilk 3 ayımda almıştım ben 6 kiloyu🙈 Suan 36 olduk 18 kilo aldım ama kilo sorunum yok doktorumda almalısın demişti. Son bir aydırda kilom sabit
hjertemami Hafta da bir kez kilonu kontrol etmelisin canım. Şuan için 4 kg bence ideal. Fazla değil. Hala kotuma şansın var. Bol bol yürüyüş tavsiye ederim. 35+1 haftalık +3 kg aldım
tubatayfun birminikannesi bende baya aldim hamile kalmadan once nasil yiyorsam ayni yiyorum ikiz oldu icin aldim herhalde bukadar kiloyu bilmiyorum 14 kilo aldim
Kbrbrfn tubatayfun almadım valla 😄 Aman almiyim zaten kilolu hamile kaldım iyi oldu böyle. Önemli olan bebeğimin gelişimi o da tam haftasında ilerliyor daha ne isteyeyim Allahtan 🤗
AslhanDzenli Bende dün bi şoka girdim 3.5 aylıkken tartmıştı daha 3 kilo almıştım dün bi tarttı ebe 4 kilo almışım 😂 6 aylık hamilelikte 7 kilo inşallah daha fazla almam zaten kilolu hamile kaldım 😓
hjertemami ecemsuu çok geçmiş olsun canım 🙏🏻💕o zaman sadece yediklerine dikkat etmelisin...inşallah bebeğini sağ Salim kucağına alırsın 💖
tubatayfun Kbrbrfn ay ne guzel valla demekki bebek senin kilodan aldi ilk baslarda 😊Saglikla kucagina al insallah