Cicilibicili minikos aa görmemişimdir valla bazen biyerlere falan da etiketliyolar farkedemiyorum. Ya ben de 3 4 gündür bulantı vardı çok ben de diyorum ki düşük yapcam bu bulantı be böyle dedim heralde psikolojik oluyo. Meğer bizim bebişmiş ☺️ Bi de tansiyonum da fenalarda
Zeyzeyka Cicilibicili gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın insallah çok sevindim hiç bir anne üzülmesin ❤️
Cicilibicili Zeyzeyka Allah razı olsun canımm benim çok sağoll. Rabbim kimseyi bebek konusunda üzmesin gerçekten isteyen herkese de veersin 🙏🏻
Zsnbr minikos çok şükür canım darısı sana inşallahhhh haftaya gidecektim snra işte içime şüphe düştü gidiym bari duyarsam zaten duyarm dedm korka korka gittim ama şükürler olsun 🤲🏻🤲🏻 Senden de çok güzel haberler bekliyoruz
Fasulyemibeklerken Kızlar merhaba bana da dua eder misiniz 🖐️ 2 gün önce test yaptım negatif geçen ayın 27 sinde regli oldum bu ay regli tarihime 2,3 gün var ben dayanamadım test yaptım ama negatif 😪 Bana da dua edin lütfen
Cicilibicili minikos evet evet iyi yapmışsın. Duyulmayınca falan insan stres oluyo çünkü. Benim de diğer randevum haziranda. Bugün kalp atışı azıcık da olsa duydum darısı sana inşallah ☺️
Gulbeyazk Cicilibicili ne denir ki bilmiyorum canım ama benim icimdem gözün aydın demek geçiyor mevlam kucağına da almayı nasip etsin insallah
Cicilibicili Gulbeyazk Allah razı olsun canımm benimmmm. Amin inşallah sağlıkla hepimiz alalım inşallah bebeklerimizi 🥰