Meriwa sdfars canm erken daha kan değerlerin nasıl geç döllenme olmuştur sana göre 5 haftadır ama 3-4 haftalıktır anca biraz bekle acele etme 7-8 haftalıkken git değerlerin normalse
symslmz Ben de 6+2 ydim dün bebek görünmedi kese karından da alttan da görünmüştü 🤷🏻♀️ 29 gün sonra cagırdı doktor Sabır lazım bizlere biraz
TugceTok06 sdfars o lekelenmede yerleşme kanaması olabilir tabiki bi ihtimal düşükte olabilir Allah korusun bol bol ayaklarinizi yukarı dikerek dinlenin sonuçlara gore davranın sakin olun
TugceTok06 sdfars çooook normal bi durum kan da gebelik çıkmıyosa büyük ihtimalle geç döllenme vee ben 8. Haftaya kadar bekleyin derim çünkü ben 6. Haftada görememiştim ama 8. Haftada kalp atışını duydum bebişimin şimdi 17+5 teyiz
Meriwa symslmz ayy bende 29 gün görünce bişey de diyemedim tam 😄 korktum nasıl doktor acaba diye evhamlandrımak da istemedim iyi bari 😁
sdfars degerime bakip ona gore belli olur heralde malesef dinlenme sansim hic yok 3 yasinda oglum var oturmak mümkün degil..
sdfars ben bayramdan sonra gitmeyi dusunuyordum leke gelince gitmek zorunda kaldim bakalim artik nasip neyse o olur ama butun belirtilerim gitti sadece kasik ve bel agrim kaldi goguslerim indi agirmiyor sanki dusuk baslangici gibi