duriskonunannesi Busimss aynı şekilde ben de 2 pantolon aldım üstlerim eskilerim oluyordu şimdiye kadar şimdi de eşimin kardeşlerimin tshirt leriyle geçiniyorum 🙈 birkaç tane de annemden tunik elbise gibi bir şeyler almıştım onları da taytların üzerine giyiyordum
Ozlemkubra Fatma93 bende daha başlarında bi tayt bi kot almıştım hala onları giyiyorum iyijide başta almışım çünkü hiçbir kıyafetim olmuyor 30 haftalığız 9-10 kilo aldım. Yaz geldi allahtan elbiselerime bakıcam olanları giyerim artık çıkarken
Beyzasahin 720berra- hayır canım 7 ayım bitti şimdi 8. Ayımdayım doktorumda aynısını dedi ☺️ 7 ay bitince hala 7 aylık olmuyorsun 7 ay 1 gün bile olsa 8. Ayına giriyorsun
[silindi] Fatma93 ben hiç bişey almadım valla hala oluyor kıyafetlerim son ayım zaten 19 günüm kaldı o konuda şanslıyım 😂
Gul23 Fatma93 kıyafetlerim oluor sadece pantolon sorunu yaşadım göbekten ötürü ben en çok çamaşır aldım hamilelik külotları efsane rahat malum memişlerde büyüyor 😂
sakinim_tmm Fatma93 ben 9 aylık oldum hiç hamile kıyafeti elbise almadım eski kıyafetlerimi giyiyorum