Dün burda bı post açmıştım 34+3 günlük hamileyim dün aniden ağrım tuttu kasıklarım daki ağrı sirtima belime ve karın yan boşluğuna vuruyordu tuvalete gittim idrarimin rengi kırmızıydı idrar miydi yoksa suyummuydu bilmiyorum aniden geldi eşimi aradım apar topar hastahaneye geldik ultrasondu alttan muaneydi hepsi nst hepsi yapıldı ağrı çıkmadı daha sonra böbreklere baktılar idrarda kan olduğu için böbreğimde 9.5 cm kist e rastladilar ama tam emin değiller böbrek yada yumurtaligimda da olabilir mis eğer dediler müdahale edersek doğum u baslatiriz dedi doktor sezeryan olucam Haziran’da sezeryanla birlikte kistide alacağını söyledi doktorum fakat kist büyük olduğu için yumurtaligimdaysa tamamen yumuryaligi alacağını bobrekteyse böbreği alacağını söyledi 😔 bu zmn a kadar küçük bı ağrım da olsa hiç önemsemedim geçer dedim bu kadar hassas olmaya gerek yok dedim geçmiş teki kadınlar doktor yüzümü görmüş sanki hareket ediyor bebeğim ikiye bı doktora gitmek gerekmiyor dedim ama şu an kendim çekiyorum dünden beri yatıyorum durmadan serum iğne yiyorum belki sezeryan gününü beklemeden alacaklar onuda bilmiyorum dua edin kızlar ve ağrılarınızı önemseyin 😔😔
-