Cigdemveminik Arkadşlar merhaba braun kulaktan ateş ölçer almayı düşünüyorm kulanan memnun kalan yada kalmayan fikirlerini paylaşırsa çok sevinirm
Mrv3dmr Cigdemveminik 3 gün önce gittigidiyordan braun ırt6520 kulaktan ateş ölçer ve braun prt2000 dijital koltuk altı ateş ölçer aldım. Kargom bugün gelecek. Deneyip tekrar yazarım😊
Mrv3dmr Cigdemveminik Canım iki üründe geldi. İkisiyle de ölçümler tutarlı çıkıyor. Aldığıma pişman olmadım :)
Deryatayfur2 Ben geçenler de hepsi burada dan aldım yüksek çıkardığı için iade ettim sen de alırsan mutlaka teyit et canım
Cigdemveminik Mrv3dmr çok sevinirim bende ona bakıyordum iki seçeneğim var birisi 6020 diğeri 3030 du 500 tlymi aldnz o civardaydı yanlş hatrlamıyorsam
Mrv3dmr Cigdemveminik 480₺ ye aldım 6520 olanı hatta simdi 470₺ düşmüş. https://www.gittigidiyor.com/bebek-bakim-saglik/ates-olcer/braun-thermoscan-7-irt-6520_spp_63143?id=350194339
Serena Mrv3dmr braun 2000 koltukalti atesolcerinden memnun kaldiniz mi acaba ne kadar surede olcum yapiyor dogru olcum yapiyormu bende almayi dusunuyorum da 😊
Degisken Benimkisi çok eski model 6..7 senelik. Üretilmiyo artık hala doğru ölçüyor.braun bu konuda çok iyi.
Mrv3dmr Serena evet memnun kaldım. Diğer ateşölçerimiz olan kulaktan ölçer ile tutarlı ölçüyorlar. 5-10sn gibi kısa sürede ölçüyor.
Oknsm Bende geçen ay trendyoldan aldim 350 tl ye kulaktan ölcenden sonra 300 e dustu o ayri indirimleri takip edin derim 😕 ama gercekten cok memnun kaldik