Tutkuuduru Merhabalar çorum özelde yada elitte doğum yapmayı düşünüyorum ama ne doktor tanıyorum nede hastane hakkında bir fikrim var. Normal doğumu destekleyen doktor olması benim için önemli. Doğum yapanlar bilenler fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim 🌸
MeltemNermin Tutkuuduru Bende çorum özele gidiyorum ama bende merak ediyorum. Dun arkadaşın bir tanesi hic memnun kalmadığını yazmıştı ama devlet hastanesinde de su an duzgun ilgilenme yokmus virusten dolayı.
DilekBodurr Tutkuuduru elitte Fatma isimli bi doktoru öneriyorlar genelde. Çorum özelde de ben Burcu seniye alıça gidiyorum bi kez gittim daha yeni geldiğim için Çorum’a. Memnunum ilgili ve işinin ehli gibi geldi bana. Çok fazla bilgilendiriyor
DilekBodurr Tutkuuduru Çorum özelde Sinan diye bi doktor var onu da öneriyorlar ama erkek diye tercih etmedim
Caglaaa14 Tutkuuduru ben de Corum özel de özgül hanıma gidiyorum gayet memnunum insallah sonuçta normal Doğumla güzel sonuçlanır 🤲🏻
D-M Tutkuuduru ben çorum özel’de demet hanıma gidiyorum çok da memnunum. Ama bir arkadaş doğumdan sonra hemşirelerin ilgisizliğinden falan bahsetmişti