Sinaam Nurrrrr çok güZel bi doğum yapmışsınız maşallah… ben de bugün 40.haftama girdim ikinci normal doğumum olacak inşallah ,kontrole gittim hiçbir belirti yok o kadar üzüldüm stres yaptım ki ..doktorum alttan muayene etti açıklık var mı bakalım diye canım çok aşırı yandı bağırdım..hastaneden geldiğimden beri belimde ağrılar var ne yapacağımı bilemiyorum bana da bi akıl verin kızlar..ne yürüyebiliyorum ne oturup kalkabiliyorum herşey çok zorlaştı suni sancı da almak istemiyorum ama açılma olmuyor bir türlü ..🤢😞
Nurrrrr 🌱 Bu arada hanımlar , 3 kilo 920 gram 54 cm doğdu bebeğim , ultrasonda 3,500 dendi ilk oğlumda 3 kilo 760 gram dedin ama oğlum 3 kilo 670 gram 53 cm doğdu 🥰
Hamis_ Nurrrrr 40+2 olduk bugün yarın yatış yapılacak normal doğum İçin 2 cme yakın açılma var dedi doktorum inşallah kolay bi doğum olur dua edin 🙏🏻🌸
Nurrrrr Hamis_ Rabbim önce sizlere daha sonra tüm hamilelerimize kolay doğum nasip etsin sağlıkla gelsin yavrularınız insallah , isteyen dileyen çabalayan herkesin kucağını doldursun ❤️
Nurrrrr Hase_nan Canım cok kolay oldu inanki sancıyla doğurmam bir oldu yani en fazla 2 kere bakmışlardır alttan İnsallah sende kolay bir doğum yaşarsın canım sağlıkla gelsin minikkuzu❤️
Ydgrmry Ee madem herkez yazmiş ben de yaptıgim bir salaklığı anlatayım.zaten erken dogum riskim vardi ben daha cok tetikledim.cok fazla kabizlik sikıntısı yasıyordum hergun karnima hint yagi suruyodum 30.haftadan sinra basladim megerse hint yagi rahim kaslarini gevsetiyormus.tabi ben bunu dogumdan sonra ogrendim.ve belki bebegim daha duracaktı 34.hftada yatisim yapildi.35.hftada dogrdum ki sukur bebegim 1 hafta onden gittigi icin 3 kiloya yakin dogdu ve kuveze girmedi😂😍♥️****
Sedatrk Fatos84 çatı muayenesi oldum hiç acı veya ağrı olmadı ama huylandigim için kendimi kastım dikiste de öyle olmasından korkuyorum açıkçası ama inşallah dediğiniz gibi o anın mutluluğuyla hissetmem 🙏😇
Sibelmiramiran Sedatrk bende senin gibi dikişten çok korkuyordum ama dikis te hic acimiyor simdi ikinciye hamileyim 26 haftalık inş bu da normal olur o ani görmek çok güzel bir duygu sağlıkla kucağımiza alırız inş bir avazda:)
Sedatrk Sibelmiramiran aminn canım rahatlıyorum valla sizler böyle dedikçe hele benim gibi korkanlardan bu cümleleri duymak çok güzel teşekkür ederim ☺️😍