Esselamun Aleykum Hanımlar 🌱
Öncelikle dünyalar tatlısı 2 evladım var Ellerinizden öperler hamd olsun 2.de doğdu İnsallab darısı siz güzel Anne adaylarının başına😘
Gelelim doğumuma , ilk doğumum zordu sabah 8:30 da suni verildi akşam 830 da doğurdum üstelik bebeğim yukarıdaydı suyumu hiç görmedim sancımı hiç tatmadım heleki açılmam 0 dı neyse yinede doğduktan sonra hepsi geçti geçmiş ki bende ikinciye yelten mişim vay be 😆
Neyse Oğlum abisi gibi doğmak bilmiyordu ağrılarım coktu fazlasıyla kilo almıştım bundaki avantajım oğluma yetişmekten biraz hareketli olmamdı , doktor kontrollerim 32 den sonra hem nst hemde 2 haftada bir olmaya başladı ama sancım hiç görünmüyordu en son doktorum çatı muayenesi yaptı 1 cm dedi 38.haftaydı daha sonra 39 da bir daha baktı yine aynı dedi en son 40 +2de gittim bu sefer baktığında 4 cm acılman var beni dinlersen 2 gün sonra gel dedi doktorum suni vermek istemiyordu belki sancım gelir diye bende artık cok yoruldum ağırlaştım ağrılarım var doğurmak istiyorum dedi yatışım yapıldı Allahın hikmeti işte beni bir üşüme tuttu sans işte klimalar o gün bozuktu bana elektrikli soba geldi işte o cok etki etti neyse saat 10 da bana suni taktılar ama ben hissetmedim hiç daha sonra doktorum geldi ve nstyi çözsünler biraz yürü hareket et dedi bende bu sırada hiç durmadım sürekli squat yaptım otur kalk üşürken sırtımı elektrikli sobaya verdim benim kendi sancılarım gelmez mi bu arada saat olmuş öğlen 1 benim sancılar cok hafif geliyor ama ben hissetmiyorum artık saat 2 olmasına 10 dk var biraz sıklaştı ama dinlendiriyor hemşire geldi alttan baktı ve eğer güzel ıkınırsan doğumhaneye gidicez dedi bende hadi nur fırsat gecti eline der demez bir ıkındım hemşire afferin hadi doğumhaneye dedi saat 2 de bi girdim doktorum arandı bu arada sancın gelince ıkın dendi ben bir ıkındım oğlumun kafadı cıktı doktorum geldi hafi nur ıkın sancın vrsa dedi ben 2.yi ıkındım hop oğlum kucağımdaydı şükür ve o sıra Allahım olmayana isteyene nasip et sana binlerce kez şükürler olsun diyerek ağladım 8 dakikada doğurdum sancımıda sadece 1 saat cektim beni zorlayan kısmı sadece son 10 dk olanıydu Uzun oldu hakkınızı helal edin GüzelAnneler 🌱