Elifcoskun78 Kızlar 32 haftalık hamileyim 2 gündür kasıklarımda çok ağrı oluyor ve karnım sertleşiyor neden olabilir korkuyorumda
karaduman Elifcoskun78 Bende 31 haftalık hamileyim canım bendede oluyor aynı şeyler 🥺🥺 yalancı sancılar
Mom20_ Elifcoskun78 bende yeni post actim aynen bnde 36 haftalik hamileyim sol kasihimdan bacaga dirtima vurani bi agri var karnim cok sertlesiyo bebek kndini surekli bi yerde topluyo napacam bilmiyom cok kotuyum 3 gundur
Elifcoskun78 karaduman bebeğim aşağı doğru baskı yapmaya başladı erken doğum olur diyede korkuyorum tecrübesizim ilk hamileliğim 😔
Mom20_ Elifcoskun78 aynen su an bende oyleyim ve kasiklarimda cok kotu bi agri var esimi uykudan kaldirmakda kararasizim ama agrilarada dayanamiyorum artik10 dk icinde 4 defa idrara gittim doktora gidip gitmemekde kararsizim
Elifcoskun78 Mom20_ ihmal etme bence canım dayanamıyorsan için rahat etsin benim şuanlık geçti ama aksam ağrı olduğunda bende 5 dakikada bir gidiyordum tuvalete
Mom20_ Elifcoskun78 vala dayanamiyorum 3 gundur gittikce artiyor agrilar sümüksü akinti bebegin surekli bi tarafs toplanmadi ama esime kiyamiyorum iste doktora gidip gitmemekde kararsizim esimi telaslandirmak istemiyorum
Mom20_ Elifcoskun78 adama sancım var diyip kaldiriyom nirmal hamilesin diyip yine uyudu her zaman sancin var diyo delirecem ya insan umursamazmi
Mom20_ Elifcoskun78 ya ben baya zorlu bi hamilelik gecirdim 2 gunde bi kanamam oluyordu agrim coktu beyfendi o yuzden diyo surekli agrin var ztn bnde plesanta previa rahatsizligi var erken dogum riskim var
Elifcoskun78 Mom20_ o zaman hiç ihmal etmeden git bence eşin bunu bilmesine rağmen neden rahat davranıyor ki
Mom20_ Elifcoskun78 gorumcemsagolsunhepdoldurur kndidini karinnazyapiyo diye oda onun kafasiyla gidiyor guya dun ona sormusida sinayi sancilar normaldemis: gundur boyleyimya nrresi normal
Elifcoskun78 Mom20_ ağrılar tabi normal ama günlerdir geçmedi diyosun ağrıyi çeken bilir valla benim eltimde normal diyor ama dayanamadigim yerde giderim hastaneye içim rahat eder en azından yada Allah korusun bişey olsa suçlu olan o değil sen olursun