Deletedmom021 Davetsizmercimek kiz niye kavgaya gelsinler😅gayet normal bi soru sormuâsun 2.500 kilomu seninki masallah😍
Davetsizmercimek Deletedmom021 😀 öyle deme bacım. Ben deneyimli burayı bilen anneyim😀 2 yıldır. Bu kabileyle savaşıyorum, ve bitmediler. Posta kavgaya gelenleri , tayfasını çağıranları 😀ooo hepsini biliyorm😀
Gizemhande Davetsizmercimek valla özelikle şunu yiyeyim de bebeğim kilo alsin demedim hiç 😄 kışın fazlasıyla portakal suyu içtim bide arada çikolatalı süt bu hamileliğimde normal süt yoğurt hiçbirini yiyemedim nasıl oldu bende anlamadım 🥰😄
Davetsizmercimek Nurrrrr ay evet canım öyle zaten doktor net 3200 felan geçer dedi . Oğlumda 3.300 doğmuştu normal ideal bi bebekti. 3 ü geçse kafi oluyor bebeklerde
Deletedmom021 Davetsizmercimek hadi ya bende bi kaç kez gördüm dün biride bana saldırdı canım cicim diyorum diye boş kadınlarsınız sisin arkadaşınız yok o yüzden burdaki tanimadiklarinkza canim cicim diyoesunuz dedi içinde 1 gr sevgi olduguna inanmiyorum neyse allaha havale edelim ne diyim😌❤️
30ekim19 Davetsizmercimek tayfa çağırmak mı 🤪🤪🤪güldürdün beni ama haklısın bu konuda bende 30. haftadayım 1600 5 haftada bir kilo alacak demekki🥰
hulyatkknt Davetsizmercimek canım gebelik şekerim çıktı hiç bişi yemedim ben ve 34 haftada 3 kilo almıştım hatta diyete başladığımda 3 kilo da vermişim 🤣🤣 hala ac geziyorum desem pek yalan söylemiş olmam. Yumurta ve süt her gün tuketiyoeum cig kuruyemiş de öyle. Beyaz un yok karbonhidrat yok yok anam yok 🤣
Mrvkckk Davetsizmercimek canım bu bebegin annenin babanın giziksel yapısıyla da alakalıymış ben 32+3de gittim 2.500dü o zaman. Doktor iri bi bebek olabilir dedi. Eşim de iri bi bebekmiş😂😊