Hashasim2020 Kızlar benim şimdiye kadar hiç bulantım olmadı ama 2 gündür ara ara bulantılarım oluyor benim gibi daha önce olmayıp bu haftalarda bulantı yaşayan oldu mu ki
Suzi-1992 Hashasim2020 ay ben de hiç bulantı yaşamamıştım 16 haftalığım bugün hep midem bulandı ya karnımda da ağrı var korkmaya başladım 😞
Sems01 Hashasim2020 benim şuanda son haftalarımda ama önceden yani ilk baştan ve 7. Ci aya kadar sürdü diyebilirim kötü geçti benim için aylar ama gene çok şükür
Hashasim2020 Zehra1109 evet 2-3 gündür hapım değişti aslında gyno ferro sanol kullanmaya başladım ama içince değil de günün farklı saatlerinde bulanıyor ondan mı acaba
Zehra1109 Hashasim2020 benim de ilacım değişti bunu kullanıcam ama herkes bulantı yaptı demiş açıkçası içesim gelmiyo ya
Nmtsfa Hashasim2020 ben 5. Haftadan beridir bulantı çekiyordum 14. Haftada bitmişti. Yeni ilacım değişti gyno ferro sanol kullanmaya başladım bulantı yaptı. Bende gece yatarken içiyorum bulntım olmuyor, yani ilaç yaptı bende bulantı
Hashasim2020 Suzi-1992 korkmayın bulantılardan sıkıntı olacağını düşünmüyorum Allah’ın izniyle sadece herkesin ilk haftalarda bulanır benim niye böyle oldu anlamadım
Hashasim2020 Zehra1109 ben de bilemedim şimdi o mu yaptı acaba gerçi yapsa bile bi 10 gün sonra alışıyor vücut ben mecbur kullanıcam kuvvetli olduğu için
Akty0753 Zehra1109 bende kullanıyorum 3. Ayimdan beri suan 5. Ayimiz herkezin büynyesi farklı oluyo bn hic sorun yasamadim çok şükür
Hamileyim11 Hashasim2020 hamileliğin başından beri çok bulantılarım oluyordu 18 haftalık olduk değişen bişey yok
Zehra1109 Akty0753 ben önyargılı davrandım kullanmadim ama bugün mecbur başlıcam dıger ilacım bitti 🤦🏻♀️😂
Merveprlyn Benim 16 haftada bulantım başladı hiç kusmadım 21. Haftadayım geçti neredeyse bazı insanlar bebek hareketleri artınca bulantı yaşarmış öyle diyorlar her hamilelik farklı endişeye gerek yok . Stres bile mide bulantısını artırıyor ☺️