Rabia5555 Arkadaslar gebelikte ödemle nasıl baş cıkıyorsunuz ayaklarım ödemden şişmiş durumda bunun bi çaresi varmı 🤦♀️🤦♀️
Aysenurr25 Rabia5555 tuzu azaltmak bol su içmek yürüyüş bacakları havaya dikmek 😀 başka çaresi var mı bilmiyorum
Cahan123 Rabia5555 valla 3 gundur kkütük gibi ayaklarim uyusuyorda yarin doktora goruncem tahlil yaptircam bakalim ne diyecek sizin kacinci hafta
Gizeem3535 Rabia5555 sürekli kalp hizandan yukarda tut dinlendir soğuk suya tut bide tuzlu suya koy ayaklarını günde en az 2.5 lt su iç
Dilaraaslan Rabia5555 kaç haftalıksın acaba bende de bu sıkıntı var ayaklarım ve ellerim çok şişti doktorun önerileri bol bol sıvı almak günde bi 2.5litre filan birde tuzu hayatımızdan kaldırmak
Aysenurr25 21 benim haftam ama çok fazla ödemim yok siz kaçıncı hafta genelde son haftalarda çok fazla oluyor
Dilaraaslan Rabia5555 benimde aynı canım çok fena ya ayakta uzun süre sabit kalamıyorum bide uyanınca ayağımın üstüne basamıyorum bildiğin
Buse80 Rabia5555 34+1 haftaligim canm benimde aynı ya ayaklarım çok fena ellerimde öyle üzerine basamıyorum bide sanki sol elim ve ayağım daha çok sisiyor gibi 🤷🏻♀️
Gozdefidan Rabia5555 sabah kalktığımda hemen soguk suya tuz soda ve adacayi koyuyorum cok iyi geliyor canim