Hilalcgl Davetsizmercimek bizimki de sırtını dönük 2 aydan beri göremiyoruz sürpriz yapcak bize suratını kızım 😊
tugce67-67 Davetsizmercimek canım neredeyse 33 oldum bizimkide hep elini yüzüne götürüyor hiç göstermedi ,detaylıda bile yarım saat uğraştı ama yok adam pes etti sizin çocuk çok inatçı dedi😂her gittiğimizde yine aynı göstermiyor çokta takılma sağlıklı olsunlarda🤗
Davetsizmercimek duriskonunannesi haha 😀 valla cidden çok üzücü yani ben güle oynaya gidiyorum onu görmek için çıkarken surat 5 karış😀
Dilosunannesi 35+1 de anneler gününde gösterdi kızım yüzünü oda yarım yani tamamını göremedik doğurunca görcem herhalde 😂 şuan 36+4 teyiz inşallah bidahaki gittiğimizde tamamını görürüz🙏🏻☺️
semdem1 Davetsizmercimek bende 35. Haftadayım daha doğru dürüst göremedim miniğin yüzünü 😬 Sürekli elleriyle kapatıyor, asla göstermiyor 🤦🏻♀️😂
Kuzeysmom Davetsizmercimek Merhaba , bizde 35+4 teyiz ve bebişimiz hala kendini göstermiyor en son sırtını döndü bize😅
Denizler Mom10 saolun Allah razı olsun sizde inşallah sağ Salim kucağınıza almaya nasip etsin Allah 🤲🤲