mirayandme Nur-94 inegoldeydi o doktor burda da çok duydum metini inegolun en iyi kadın doğum doktoruydu
Suulee Cmrtgc Cmrtgc ben gitmiştim cnm.ilk gebeleigimde kesinlikle tavsiye etmem beni mahvettiler bebeğimi kaybettim ve çevremde çok insan kötü oldgunu söylüyor
Elifnuur edakiraz 22+3 günlük hamileyim çekirge suhendan benzerliğe gidiyorum mukemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
nurbanusan Elifnuur Sühendan hanımın muayene ücreti ve doğum fiyatı nedir acaba, benim doğumumda annemin doktoruymuş üniversitedeyken ben de ona gitmek istiyorum :))
Elifnuur nurbanusan muayene ücreti 180 tl normal doğum 3.000 tl sezeryandan fiyat değişiyor canım kesinlikle gitmelidir ben çok memnunum yine olsa yine giderim canimm☺
nurbanusan Elifnuur maalesef henüz değilim, deniyoruz bir süredir. Hem bir problem var mı diye kontrol için gitmek istiyorum hem hamile kalırsam doktorum belli olsun istiyorum ☺️ Piyasa araştırması benimki 😂
Sinemneset edakiraz yıldırım doruk Şeyma doğana gidiyordum 16 haftalıkken bıraktım hiç memnun kalmadım şimdi Enbiye Yılmaz’a gidiyorum çok memnunum
Nilaykirikbas5516 Sinemneset benim düşük yapmadan önceki doktorumu embiya seni bilmiyorum ama ben memnun kalmadım
Elifnuur nurbanusan Rabbim gönlüne göre versin canım benim ama budurumlar psikolojini etkileyebilir o yüzden çok araştırma kendimden biliyorum 😂