Gldn7 Merhaba anneler oksapar igne malesf bulunamıyor elinde olan varmı yada dogumdan fazla kalan kullanmayacak olan varmı eczanelerde dopada bulamadım ücreti ödenir bebek için çok önemli lütfen yardımcı olurmusunuz🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Misssimsek Gldn7 yukarda kalsın diye yazıyorum canım. Inşallah bulunur. Ben üretimi durdu diye biliyorum. Bende kullanıyorum doğuma kadar yetecek ilaç almıştık şükür ki. Muadilleri falan var enox ismi oda aynı içerikte istersen birde onu sordur eczaneye
Tucenur Gldn7 canım ist alibeyköyden biri yazmıs verebilirim diye kargo vs yapablr sana eger uyuyorsa seni etiketledim ama
Dtoz Gldn7 merhaba. Bende var ama Bursada değilim maalesef. 7 adet kalmış kutuda. İstanbuldayım. Anadolu yakasındayım varsa alabilecek biri verebilirim?
Gldn7 Tucenur allah bin bir kere razı olsun canım göndrck arkadş bana rabbim darda bırakmasın senide herkeside
Gldn7 Anneolmayahasret Rabbim hayırlı evlat nasip etsin canım bnm🤲 bilmiyorum doktora sormak lazım olurmu diye
Anneolmayahasret Gldn7 amin canm insallah… Sor oksaparin muadili oda dr olur derse bulamazsan oksapari gonderrim ben
Aysnrtncy Gldn7 enoxda kullanabilirsin muadili o benim doktorum hangisinden bulursan al demişti içeriği aynı dedi bende bulamıyorum diye sormuştum
Balance Gldn7 oksopar bende bulamadim doktorumu aradim enox al ayni dedi bide o sekilde sorun eczanelerde enox cogu zaman bulunabiliyor bnde bursadayim buarada o sekilde aldim bende depolarda yok diyolar oksopari
Balance Gldn7 bende suan hala kullaniyorum rapor cikarttim doguma kadarda kullanilacakmis yoksa tabikide verirdim suan 27. Haftamdayim
Balance Gldn7 nerde oturuyosunuz ben yildirimda kurtbasan da bi eczden almistim gecen hafta yakinmisiniz o taraflara bi sorun bnce
Gldn7 Anneolmayahasret igne kalmadıgı için kargo gelene kadar baya gec oluyo diger bebegi kaybettik kan pıhtılasmasından benek içib önmli olduguniçin sokaga cıkma yasagı gelmdn elden almak istyrm mümkünmü senin için
huriyeavciaydin Gldn7 Çanakkale Biga dan yazıyorum elimde 5 6 kutu kalmıştı Biga devlet hastanesi sosyal yardımlaşma departmanı varmıs oraya vermiştim 27sinde kontrolum var gittiğimde ellerinde var mı sorarım sizin için
Dtoz Gldn7 mutlaka muadili vardır. Ve doktor size başka bi isim verebilir. Sağlık ocaklarını yoklayabilirsiniz. Bırakıyorlar bazen ihtiyaç duyanlar için.