Duyguderyaa Kızlar yıldım iki gündür ilaç içiyorum yarım saat geçiyor sonra gene başlıyor ne yapıcam ilaçda içmek istemiyorum kafayı yiyicem ya niye geçmiyor bu ağrı😔😔
Hkose_972 Duyguderyaa bende öyleydim baş ağrısından kaldıramıyodum. Ama geçti şükür ilaç falanda hiç içmedim
__smyra__ Duyguderyaa çok fena baş ağrıları cektim. Ne yaptıysam gecmiyodu. Ağrıdan kusuyodum. Viksle masaj yapıyodum yada soguk bantlar almıştım onları kullanıyodum rahatlatıyodu. Sağlık ocağında kan verdim b12 ve Demir çok dusuk çıktı. Verilen vitaminleri kullandım. Çok şükür geçti. Belki seninde değerlerin düşüktür.
busra1708 Duyguderyaa aynı durumdayız. Ben bugün doktora sordum olağan şeyler bunlar dedi parol verdi. Bende zaten parol vardı ama mecbur kalmadıkça içmiyorum içim rahat etmiyor. Kaç haftalıksın?
Duyguderyaa Mom9272 ya içtim bugün ikitane banamısın demiyor kafamı duvarlara vurucam artk o derecese agrıyor😔
Duyguderyaa Mom9272 bu zamana kadar hiç olmuyordu dün güneşte cok durdum akşamına agrı basladı normalde gebeliktem önce ilaç içtiğimde hemen geçerdi dahada ağrımzdı ama suan ilaca bile banamısın demiyor ağrımaya devam ediyor
Mom9272 Duyguderyaa karanlık odada yat gözlerini kapat canım başına tülbent gibi birşey sar iyi gelir vicks sür diyeceğim ama gebelikte kullanılıyormu fikrim yok
Mehtap74 Bende öleydim doktora gittim tam bu salgının çoğaldığı zamandı KBB ye gönderdi bişey çıkmadı nöroloji ye gönderdi oda magnezyum verdi tabi bir sürü test verdi doktorum magnezyumu bi kullan geçmezse testleri yaptır dedi şükür geçti
Duyguderyaa __smyra__ kuzum değerlerimde bi skıntı yoktu o ilaçları hala kullanıyorjm beni tansiyonla korkuttular ama şiş değilim henüz bide daha 14 haftalıgım tansiyon olucagını sanmıyorum ama beni öldürüypr ağrıı
Duyguderyaa busra1708 14 haftalıgım canım zaten yeterince ilaç kullanıyorum bende kullanmak istemiyorum ama çalısıyorum da cok zorluyor
busra1708 Duyguderyaa evet bazen gerçekten mecbur bırakıyor. Ama ben dün doktora gittim bana magnezyum verdi dünden beridir kullanıyorum sanırım onun faydasını gördüm bugün başım ağrımadı
MerveSimsek_ Duyguderyaa Wick kremi kulan alnina masaj yapar gibi sür 2 dkakikaya geciriyor 😊 veya wick kremiyle su buhari yapabilirsin cok iyi geliyor ben de hemen fayda ediyor
Tugce_Simsek Benim başım ağrıdıgi zaman eşimin ellerine kolonya döküyorum ve yavaş yavaş başıma masaj yaptırıyorum o hem uyuşturuyor hemde ağrıyı azaltıyor biraz da karanlık ortamda durun.
Seruhale Leğene kaynar su dökün ve buharı içinize çekin alnınızın buhardan yandığını hissedin öyyylee bir rahatlama yok bir ara her gün deli gibi baş ağrısı çeken biri olarak söylüyorum banada bu uygulamadan biri demişti gerçekten çok iyi geliyor