bebeklerim__ Iyi akşamlar kızlar. 25+3 hamileyim golbasinda gittiğim bi hastane vardı. Ama iki seferdir hiç ilgilenmiyor. Bend değiştirmek istiyorum hangi hastanelerden memnunsunuz hangi doktor yardim edin lüttteen❤😂
Meriwa bebeklerim__ canm şehir hast git gözün kapalı bide etiketlerden ankarayı seç bi cok yorumlar var takip et ordan
Efsunnaz bebeklerim__ hacettepeye gidiyorum ben cok memnunum doc. Gittigim doktor bu sebeple fark oduyorum ama cok ilgili kendisi oneririm
bebeklerim__ Meriwa bakıyorum canım aslında. Ama karar veremiyorum şehir hast. Mesela kaç dakika sürüyor muayene
Meriwa bebeklerim__ şuan virüsden dolayı hiç bi yerde doktor sabit durmuyo seçme imkanın yok gidiyosun muayene oluyosın o kadar benim doktorum 15-20 dk muayene ediyordu bu böyle havada kalıcak bişey değil kendin gidip görmen lazım cnm ben öyle yaptım
Ozgectndg bebeklerim__ doktor ismi bilmiyorum şubat ayında bi yakınm orda dogum yaptı aralık ayındada anneannem o hastanede yatmak zorında kaldı ve özel hastane gibi herşeyi dört dörtlüktü odaları ortamı doktorları hemşireler tavsiye ederim
Suleyigit bebeklerim__ şehir hastanesine geçen ilk defa gittim bayildim hayran kaldım ❤ tavsiye ederim