salam.hanimlar.oxuyan her kesden rica ederim.icimdeki sorulara cevab bulamiyorum.yillardir arasdirma yapiyorum yutubda fb da ulasabileceyim her yerde.ama kendim gibisine hic rastlamadim ne de hekimler bu konuda bilgi vermiyor.boyle soyleyelim.bir zamanlar bende pko idim yani bunu da simdilerde biliyorum cunki simdi arasdirma yapmaq cok kolay o zamanlar bilgklendiren yok idi.simdi 32 yasim var 17 yasimda adet gordum tuylenme vardi.adet olamiyordum.annem.doktora goturdu.hap yazdilar adet oldum .hemen evlendim.sonra da sorunlar basladi.hep adet duzensizliyi yasadim.6 yildan sonra tup bebekle bebegim oldu cok sukr.simdi istiyorum neredeyse 4 yildir muayineye gidiyorum.yine adet duzensizliyi var her ay oluyor farkli zamanda olunca da 10-12 gun.devam edkyor.demem oki .ultrasyonda hekim altini.cizerek diyorki sen.polikiztoz deyilsun.her ay normal bir yumurta gelisir 18-20 de catlamiyor buyuyor kistaya donusuyor bazen 35-40 mm oluyor.ondan sonraki.aya kadar sovrulub yidiyo.tekrar her ay ayni durum.yani pko hastalarin da oluyo ya birden fazla kist bende asla boyle bir sey yox.ama netde arasdirma yapinca hep diyolar mutlaka pko hastalarinda kucuk yumurtalar oluyo.bende oyle deyil 4 yildir uttasyina gifiyorum yilda 2-3 defe her defa ayni durum.nolursunuz benim.durumumda olanlar varsa yazsin.bu ne anlama geliyo.aff edersiniz cox yazdim .