Bihter0315 Selam kızlar evde yaptığım test pozitif çıkması sonucu hastaneye kan vermeye gittim 4 hafta 5 günlük gebeyim 2.günü testimin beta HCG değeri 200 çıktı 1 gün sonra tekrar ölçtürdüm 4000çıktı sizce bu normalmi ? Yardımcı olursanız sevinirim
Meriwa Bihter0315 normal normal canm sağlıklı gebelik tebrikler cok sevindim ama muayeneye gidince 1 hafta eksik söylerse korkma geç döllenme oluyor genelde evham etme sağlıkla al inşallah
Anneolmak38 Bihter0315 200 den 4 bine çıkması normal değil doktoruna söyle eğer 200 se 2 gün sonra 2 kat artması gerekiyor yani normale göre hcg değerinin 400 500 çıkması lazımdı çoğul gebelik yada Baska bisey olabilir bunu dikkate almalısın
Mutter symslmz betanın çoğul gebelikle pek alakası yokmuş canım benimde yüksekti tek bebeğim. Bende arastırmıştım o zaman.
Aysgllyurtss Normalde 2 günde 2 katı veya 3 katı olmalı az artması normal gebelik değil ama çok artması diş gebelik belirtisi olabilir ultrasona girmen gerek umarım normaldir 🙏
Mutter Aysgllyurtss minimum 2 kat artış beklenir. Benimde arkadaş gibiydi. Tutunma ile beta artar ve kişiden kişiye değişiyor mol gebelik ise o inanılmaz bi değer çıkıyor.
damla_1 Banada pek normal gelmedi ama umarım yanılırız.benimde öyle olmuştu cuma günü 735 salı günü 4035 cıktı ve kimyasal gebelik ile sonuçlandı
Mutter damla_1 kimyasal gebelikte değer o kadar yükselmez ama, hatta ilk 100-200 gibi cıkar 220 gibi artar sonra düşer, kimyasal olduğuna emin misin ? Bende yaşadım 60-68 sonra düşüş oldu. Çok konustuk doktorumla bu konuları da. Garip geldi rakamların.