Damlabozz Nadiscim yani çok hamur işi yemiyorum ama ekmek yiyorum bide sık acıkıyorum defamlı atıştırıyorum hamile kalmadan öncede böyleydim zaten ama o zaman kilo almıyordum şimdi değişti hormonlar falan 😂
Nadiscim Damlabozz bende 25. Haftamdayım 7 kilo almışım ekmeği çok yiyordum dedim bi kendıne gel sana yarayan seylerı yeme ☺️ Şimdi sabahları peynir yumurta falan herseyımın vitamını alıyorum ama bir dilim tam bugday ekmegı yiyorum hamur işini kestim 10 güne bir anca yani ☺️ Her acıktıgımda da kuruyemış meyve yogurt veya öğlen sebze yemegı yiyorum en azından kesiyor artık beni acıkmıyorum önceki kadar ☺️☺️
Ova Nadiscim 21+6 haftalığız 6 kilo almışım çok mu ya 🤦🏻♀️Yorumları okudum millet bu kiloyla 30.haftada🙄
Uysal_ Ayayse İstemeyerek 67 kiloydum boyum 163 şimdi 59 kiloyum mide bulantısı felan devam ediyor ama artık kusmuyirum yine de alamıyorum.
sakinim_tmm 36+5 haftalığız 6 kilo almışım 34 haftalıkken 4 kilo almıştım eşim yüzünden iki haftada iki kilo aldım 😞
Aysenurmurat Damlabozz bende 28+1 im canım 56 kiloyla hamile kaldım şuan 71 im bende senin gibi acaba benimkadar kilo alan varmıdır diyodum ha bire bişeyşer yiyorum 😂
Beyzaharun Damlabozz 36+0 hala 5 kilodayım , 35. Haftada zaten bebek 3015gram geldi , bende çok yiyorum ama yediğim bebeğe gitmiş hep , sanırım bu kilo meselesi bünyesel birşey kızlar
Aysenurmurat Damlabozz bende oluşmaya başladı bu aralar yasak olmayan günşerde yürüyüş yaparak bol su içerek dursurmaya çalışıyorum bakalım ne olacaz son dönemlerde😂
Gulbeste BuketBdk şeker çıktı mı ben çok korkuyorum bende 75 kiloyum şişman hamile kaldım önümüzdeki ay şeker yüklemesi var
Minikkusum_ Damlabozz ben varımmmm 20 kilo aldım durduramıyorum kendimi 1 saatte bir acıkıyorum sanırım 80 kilo doğum yapacam 😑😑
Ebrarsahn Ben 22 haftamdayım 4 kilo aldım ama boyun 1.73 ideal kilomu 60 dı geçtim 57 ile başladım bu yola ama bacaj aram ve basen yanlarımda kalınlaştı buna üzülüyorum acaba ödem mi bunlar gidecej mi karnım yok totomdan hamile gibiiym
Filiztuana Damlabozz 31 haftama girdim 13 kg almışım ne yazıkki boğazıma engel olamıyorum ne yapacağım bilemiyorum