Damlabozz 28+1 haftalık hamileyim 14 kilo almışım daha 83 gün var doğuma benim gibi olan varmı , durduramıyorum kendimi devamlı yiyorum normalde de yemek yemeği seven biriydim bi saatte bir acıkıyorum 🙁
Damlabozz yagizimm valla bugün Saglık ocağındaki hemşire çok almışsın yediklerine dikkat et dedi bana da doğuma kadar kimbilir daha ne kadar alıcam 🙄😬
Damlabozz Ozlem0707 hiç mi birşey yemiyorsunuz yada ne yiyorsunuz bende deniyim belki durdururum kendimi 😫😁
Damlabozz Nurikraa ne olcak bizim bu halimiz zaten karnımdan artık rahat uyuyamıyorum nasıl uyuyacağımı şaşırdım 😂 hemşire dedi ki yağlı kızartma falan yeme sağlık ocağından cıktım akşama yemek canım kızartma cekti karışık domates soslu nabayım 😂 Dayanamıyorum açlığa
Dlraufuk 20+2 yim 9 kilo vermiştim bir aydır normale döndüm sayılır 2 kilo almışım verdiğim kilodan iyimi sizce
Seter Merve_12 ben 28. Haftamda beri aynı kilodayım son aylarda çok aliniyo dendi ama benimki durdu hatta verdim bebek aliyo çok şükür 32. Hafta 10 kilo şu an
Damlabozz Melike3777 valla ben şaşırıyorum nasıl oluyor kilo nasıl almıyorsunuz formül verin bana da ☺️☺️☺️
Damlabozz Mom9272 onu bende 4 aya yakın cektim kusmakta bana pek fayda etmedi yine yedim 😂😬 geçti ama şimdi durmadan yiyorum eşim şaşırıyor Halime 😂
Melike3777 Damlabozz kuzum aslında yemekte yiyorum yani hatta eşimle sahur bile yapıyorum ama hergünde temizlik yapıyorum hamileliğimde temizlik hastası oldum resmen çok hareketliyim gün içinde ama bi kaç gündür artık ayaklarım felan şişmeye başladı inşallah kilo almam🤣🤦♀️