Msna 21+3 hamileyim vajinam sızlar gibi ağrıyor ara sıra bel ağrılarım çok fazla bu haftalrda başına gelen var mı 1 aydır yaşıyorum
Dlrsdzynpzll Msna merhaba iyi geceler bende 23+2 oldum bugun 20 haftadan snra vajinal ağrıdan ziyade sızlama şeklinde benimde oluyodu cok fazla bebegın pozisyonundan kaynakli oldugunu dusunuyorum ben binkac gundur cok nadir oluyo olmuyo gbi hatta
eylulay34 Msna canim 24. Haftada bende de oldu hatta bi kac gun ustune oturamadim surekli yattim ya da vajinami bosta kalacak sekilde uzanarak oturum. Suan 36 haftaligiz cok sukur. Ama icin rahat etmicekse bi doktora git derim. En azindan icin huzurlu olur
zmq Msna ben doktoruma yırtılma hissi olduğunu söylemiştim kafası aşağıda olduğu için öyle demişti. Ağrının basıdan olduğunu, bası çok artarsa gel dedi. Şimdide oradaki kemikler komple ağrıyor. Yürümekte zorlanıyorum.
Dlrsdzynpzll Mommymother enfeksiyonda daha farklı belirtilerde olur bence bunun enfeksiyonla pek alakasi yok bebegin ayaklari aşada oldugundan bence
Kubra_dmrr Msna 22 haftalığım ben de aynı durumdayım geçen hafta detaylı ultrasonda bebeğin ayakları aşagıdaydı ondan da olabilir