[silindi] 4 haftalık hamileyim tsh gecen hafta 3.100 çıkmıstı ilac kullandim bugun dahiliyeye gittim 2.200 e düşmüş 1 ay sonraya randevu verdi doktorum daha da düşmesi mi lazım kızlar pek anlamadım
Alyn-hstrk [silindi] 2.5 altında olması yeterli canım ama hamilelikte sürekli değişiyor takip gerekiyor yani
BusraDevlet83 [silindi] 2.5 sınır hamilelikte. Gebelik yükseltir tsh’ı. Doğuma kadar kontrol edin ve sonuçları mutlaka kadin doğumcunuzla paylaşın. Cok önemli bir hormon çünkü.
Hanifee1273 [silindi] hamilelik bitene kadar ilaç kullanacaksın 2 bin altına düşüreceksin sonra ilaç dozunu düşürecekler . İlaçlarını kullanmazsan tekrardan yükselir 🦋
Alyn-hstrk Urul_yildiz aylık değişebiliyor hormonlardan dolayı o yüzden aylık kan tahlili gerektiriyor doktor ona göre ilacın dozunu artırıyor
Alyn-hstrk [silindi] genelde aylık kan tahlili istiyorlar yani benim doktorum aylık bakıyor kan tahlili ile
izmirlih35 Benimde 2.8 başladı ilaca başladık 2.33 düştü 2 günde bire düştü ialcım sonra 3 e çıktı gene hergün yarım hap iç içiyorum . Takip gerekiyor canım 2.5 altında olması gerekiyor
Alyn-hstrk [silindi] evet daha çok yeni biran da geçiyor zaman ama insan anlayamıyor iki ayım kaldı benimde 🥰 bende de hipertroit var çok çalışıyor bende ilaç kullanıyorum