4965berra Selam kizlaar taze anne olarak bende doğum hikayemi sizinle paylaşıp happy kids gecis yapacağım. Vee başlayabiliriz Sezeryan doğum yaptım bugün çatı darlığından dolayi sezeryana karar vermiştik doktorumla o büyük gün geldi catti heyecanli olurum genelde ama bu sefer bi sakinlik vardi bende oda Allahtan cok sukur 9 da hastaneye gittik yatis islemleri damar yolu derken 10 bucuk gibi odaya aldilar hemen nts baglandi ameliyat icin onluk bone takildi sonda için geldiler ben cok korkuyordum sonda dan rica ettim uyusturunca takin diye sagolsun kırmadılar hemen ameliyathaneye yol aldık odaya geçtik yarim saatte orda bekledim baska sezeryanlar varmis sıra bana geldi hemen spinal anesteziye geçtiler inanin hic aci hissetmiyorsunuz ben elimden acilan damaryolunda daha cok aci çektim diyebilirim bi anda sicaklik hissettim ayaklarimda sonra uzandim ayaklarim basta kipirdiyordu sonra üstüne balyoz koymus gibi agirlasiyor imkansiz hareket etmek basta bacagima biseyler surttu hissediyormusun diye onu hissettim sonra hicbisey hissetmedim doktor geldi ben daha baslamadi sandım meger islemi yarilamis birden bastirmaya başladılar karnima onu biraz hissettim hoop oglum geldi en guzel en özel an temizleyip yanagima koydular ben böyle güzellik görmedim bembeyaz gamzeli bi bebis masallah asik oldum ❤ sonra bebegimi götürdüler dikis islemi surdu yarim saat biraz midem bulandı o kadar odaya geçtik sütüm hemen geldi oglum uykucu Sadece hemen emmek istemiyor diger gibi acilar da var illaki ama bünyeden bünyeye degisiyor dayanilmayacak gibi değil. Uzun oldu ve daha anlatamadigim şeylerde var merak ettiğiniz biseyler olursa yardımcı olurum hepinize hayirli doğumlar bebislerinize kavusmaniz umidiyle🥰❤❤❤