Ozgectndg Bebişlerinizin en erken kaçıncı haftada ne şekilde hareketlerini hissettiniz 13. Haftada hissetiğimi sanmıstım ama değil dediler 13. 14. Haftalarda hisseden görende varmıs dogruluğu varmı ya 🙏
Mom9272 Ozgectndg o haftalarda pek mümkün değil ama 16.haftamda hissettim ilk hafif seyirme şeklindeydi
Unsalin_Annesi Ozgectndg canım o haftalarda bende hissettiğimi sanıyordum ama bağırsak hareketleri ve gazmış öyle dediler bana ama net olarak 18. haftamdan beri hissediyorum 🌸
Sinemin Ozgectndg kuzum ben 22 de hissettim 16. Haftalarda hemen hemen böyle göz seğirmesi gibi oluyordu 😂
Ozgectndg Unsalin_Annesi 15’deyim ben daha o hareketleri artık hissetmek istiyorum hissettiğimi söylediğimde genel olarak bagırsak hareketleri diyorlar dediğin gibi saglıklı olsunlarda🙏♥️
Ozgectndg Mom9272 aynen işte bi anda saliselik geliyo pıt ediyo gidiyo ama bagırsak hareketi diyorlar karar veremedim bende
Ozgectndg Damlaibo erken dönemde hissetmişssin sende alllah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini😇
Eeliferyucel12 Hafta da hissetmeye başladım aralıklarla. 19. Hafta ya girince çok net ve her gün hissettiriyor 😊
Ozgectndg Serap0634 senin haftan 20 olms ama git gide artar o ben erkenden merakına yenik düşenlerdenim :)
Momof2child Karnm baya baya 16+5 haftada titremeye basladi hatta korkmsdm bi ara sora ogunden Hiss etmeye basladm 16+5de ve aniden karnim belirgin oldu
Ozgectndg Sinemin anladıgım kadarı ile cogunluk 16. Haftada hep hissetmeye başlamıs buna göre 1 haftam daha var eğer hissetiklerimde yanılıyorsam 😀
Sinemin Ozgectndg böyle küçücük bi kalp atışı gibi oluyor 😂 ben ilk hissettiğimde kim cimcikliyor beni falan demiştim 😂
Deletedmom021 Ozgectndg bende 13 te hissetmeye başladım herkes bebek degildir dedi ama doktorum mümkün degil diye birşey yok bebek olabilir dedi 19 haftalık oldum masallah hissediyroum bence seninkide bebektir😘😍❤️bide kilolu zayıfla alakalımı bilmiyorum ama ben biraz kiloluyum gayette erkenden hissettim😍
Ozgectndg Deletedmom021 içimi ferahlattın😍😍 Ben normalde cok zayıftım ama su an karnım 19,20 haftalık karnı gibi cıktı yemediğim aldım doktorum banada imkansız dedi kasları daha yumusak dedi ama hissediyorum ben eminim