Papatyali Yasemin00 aşermek değildi benim de poşet poşet alıyorduk eve limon bunda da tam tersi hiç ekşi yemedim
Esraorhan Rabia0168 benim ilk aylarda masterchef izliyorduk, ne görürsem canım çekiyordu 😁 ama kuru patlıcan dolması, içli köfte filan çok yedim ekşi çok istedim, sonra tatlıya döndü 🤗
EmineTavan Rabia0168 profiterol le turşuyu aynı anda aşermiştim bii kaşık ondan Bi ısırık ondan sabahına kusmaktan hastanelik olmuştum
sinber Rabia0168 kızıma hamileyken kaşar ve kestane aşermiştim şimdi de karpuz erik türü oldu ama her ikisinde de en çok hamburger
Lilamor77 Mom9272 bende gidip kocaman yemiştim hemde nefes almadan çöp balığı gibi bidaha yedim ardına 🤣🤣🤣🤣
Degisken Aşermek diye bişey olmadığını düşünüyorum. Canım karpuz istemişti mesela eşime söyledim bir ay sonra getirdi ölüp bitmedim ağzım sulanmadı. Yani hamile kalmadan önce de istesem Aynı şey olurdu.erik için de nisan ayını bekledim çıkınca da yedim.iki hamileliğimde böyle oldu.
TugceTok06 Rabia0168 yaaa benim canım çoook erik istiyo 2 kilo eriği 1 günde rahatça bitirebiliyorum vee içli köfte çekiyo canımm yaaa.
Fatma_ali_38 İlk aşerme karpuzdu🙈sonra arkası geldi çağla,erik,şeftali🙈Çiğköfteyi sürekli canım istiyodu zaten onu saymıyorum bile🤣🤣🤣