Arkadaşlar ikinci gebeliğim şuan, ilki erkekti, şimdikine kız dedi doktorum. 36 haftalık şuan ama gören herkes hiç kız karnına benzemiyor diyor. Evet karnım dik ve sivriydi, ilk hamileliğimde de öyleydi ama duba gibi olmuştum 25 kilo almıştım (45 kiloyla hamile kalmıştım minyonum). Bunda da sadece karnım şişti ilki gibi fazla kilo almadım. Aksine bunda oğlumdan daha kolay bir hamilelik geçirdim, bulantılarım çok kısa sürdü yaşamadım desem yeridir, mide yanmam 1 2 hafta sürdü şuan hiç yok ne yersem yiyeyim. Oğlumda yüzümde hafif kararmalar oluşmuştu bunda sadece zaten var olan çillerimin renkleri az daha koyulaştı ve beyaz tenliyim öyle belirgin değildi çillerim, şuan az belirgin yine aşırı değil. İkinci gebelik olduğı içinmiş sanırsam bel ve kuyruk sokumu ağrım çok oldu bunda. Dün gittim doktora cinsiyetine de bir daha bakmasıno istedim bebek çok büyüdüğü için göremedi. En başından beri hep kız demişti ama korkmadım da değil, doktorların kız bebeği bilememe ihtimali az diyolar, erkek olsa kız sanabilme ihtimali çokmuş ama kızı hemen biliyorlarmış falan diye. O kadar kıyafet de aldım bugün hepsini yıkatıcam kafam çok karıştı