Bünyeden bünyeye değişen bi durum sezeryan.. kimisine çok zor geliyor kimine çok kolay. Benim de kolay oldu. 3.günü kalkıp temizliğimi yapmıştım o derece:) sadece sezeryan da erken ayaklanmanın en büyük etkisi , bol bol yürümek, ağrı oluyor yürürken ama yürüyün , yürüdükçe o ağrı atılıyor, eğer paso yatıp agrıyor diye kalkmazssanız , iyileşmek zaman alıyor.. yürüyün kızlarrr yürüyün, genel de en rahatı aslında emin ol,,, bazı yarı uyuşmalılarda bile hissedenler oluyormus neşteri onu bunu ayyy 😱 zaten orada kesip biçtiklerini bilmek bile beni rahatsız ederdi , tek gğzel yani ilk sizin kucağınıza veriyorlar, baygın olunca yani genel olunca bu durum. Söz konusu olmuyor. Ben ilk doğumum da , genel oldum işte. Oğlumu 10 dk içinde vermişler ben cok sonradan geldim 1 saati geçmişti . ( Buda kişiden kişiye göre değişiyor ayılmak) yani sizden önce baba anneanne babaanne geride kalanlar bakıyor ediyor cocuga siz en son görüyorsunuz çokta büyük bi sorun değil , ama genel dediğim gibi en rahatı , uyu uyan çocuğu al 😀 oh mis