Sibelgokhan pala123- aldım canım dünki doktor gerçekten çok abartmış , bugün perinotoloji uzmanı bebegimin gayet sağlıklı olduğunu zayıf olduğunu ancak doğumdan sonra toparlayabilcegini söyledi. 🤲
nimet_52 Sibelgokhan canım bebeğinin iyi olmasına sevindim sende strese girme o zaman Allah izin verirse doğunca sen ona bakar besler kilosunu fazlasıyla aldırırsın annesi 😊😊
Adsmyr Sibelgokhan bana da normalde doktor kilosu için falan çok daha düşük söylemişti perinatolojide baktrdığım daha iyi ölçtü daha yüksek çıktı yani ama yinede gerilik var ama 3 hafta kadar
Adsmyr Sibelgokhan baş çevresi için değil ama karın ve bacak olarak geri görünüyor sizinde nasıl acaba
poyrazsmom_ Sibelgokhan canım dualarım seninle içini ferah tut inşallah sağlıklıca hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına ❤️❤️
Damla_K Sibelgokhan naptın canım son durumun ne. Hayırlısıyla gelsin kuzucukkk haberlerini bekliyoruz 💞
nimet_52 Sibelgokhan yaaa canım benim çok sevindim gözün aydın Allahım Analı babalı büyütsün uzun sağlıklı ömürler versin inşallah 🙏
Damla_K Sibelgokhan ooy yerim onu cokk sükür canım Allah uzun saglıklı huzurlu ömürler versin insallah gozun aydın canım iyisiniz demi ikiniz de ❤️
Sibelgokhan Adsmyr perinotoji görünmüştüm, onun dediği gibi ,poliknikdeki doktor çok abartmış 2200 demişti oğlum 2930 gram dogdu